MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Mediterranean Palace Thessaloniki: φιλόξενη πολυτέλεια

Ενα ξενοδοχείο που συνδυάζει τα ομορφότερα στοιχεία της Θεσσαλονίκης: τη ζωντανή κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, την εκλεπτυσμένη αίσθηση γαλήνης και την παραδοσιακή φιλοξενία.

Monopoli Team

Το Mediterranean Palace ξέρει πως να κάνει την επίσκεψή σας στη συμπρωτεύουσα αξέχαστη: 111 υπερσύχρονα δωμάτια, 7 πολυτελείς σουίτες, προσεκτική διακόσμηση, άρτιος εξολπισμός, κεντρική τοποθεσία (στην περιοχή “Λαδάδικα”), εκπληκτική θέα στο Θερμαϊκό Κόλπο, μεσογειακές γεύσεις στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, είναι μερικές μόνο από τις ανέσεις που θα απολαύσετε κατά τη διαμονή σας.

 

Κάθε δωμάτιο στο Mediterranean Palace είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε  υψηλά standards άνεσης. Η διακόσμηση του χώρου ξεχωρίζει για την αρχοντική ατμόσφαιρά της και το λεπτό της γούστο, ο εξοπλισμός καλύπτει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη και το πολύ προσεγμένο service ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της προσιτής πολυτέλειας, που χαρακτηρίζει το Mediterranean Palace Hotel.

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει πέντε Junior, μία Executive και μία Προεδρική Σουίτα, οι οποίες αποτελούν συνέχεια της πολυτέλειας που αποπνέει το ξενοδοχείο στο σύνολό του. Ντυμένες με ζεστά γήινα και παστέλ χρώματα ικανά να ξεκουράζουν τον φιλοξενούμενο και να δημιουργούν μία οικεία αίσθηση χαλάρωσης. Είναι και οι επτά διακοσμημένες με χαρακτηριστικούς ιταλικούς πίνακες εποχής, έπιπλα εισαγωγής από Ιταλία φτιαγμένα από ξύλο καρυδιάς, γραφείο φτιαγμένο από κινέζικη τριανταφυλλιά χειροποίητα διακοσμημένο με φύλλα χρυσού.

 

Το Mediterranean Palace Hotel δε θα μπορούσε να αφήσει ανικανοποίητο το “στομάχι” του επισκέπτη! Το εστιατόριο “Diplomatico”, είναι ένας τόπος συνάντησης και γευστικών απολαύσεων για κάθε ώρα της ημέρας, για ένα business lunch ή για ένα χαλαρό dinner. ένα χώρο ντυμένο με τα ζεστά χρώματα της ώχρας και του ξύλου και με χαρακτηριστικούς πίνακες σε απόλυτη αρμονία. Οι Σεφ του Mediterranean Restaurant φημίζονται για τις δημιουργίες τους και το πάντρεμα της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας. Μετά ή πριν το φαγητό οι επισκέπτες μπορούν να  απολαύσουν ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ, ελαφρά γεύματα και εκλεκτά ποτά στο  Café Bar “The Hours”. Οι ενδεικτικές τιμές για δίκλινο δωμάτιο ξεκινούν από 130 ευρώ το βράδυ, ενώ για σουίτα από 250 ευρώ.

Τί λέτε; Αξίζει μία επίσκεψη στη συμπρωτεύουσα;

 

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.mediterranean-palace.gr/

Mediterranean Palace Hotel, Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, 54626 Θεσσαλονίκη, Τηλ: +302310 552.554 Fax: +302310 552.622

 

 

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/pcCZ_QggvhU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b