MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
14
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ζεσταθείτε χωρίς να χάνετε το στυλ σας

Cool αξεσουάρ για τον χειμώνα

Ζεσταθείτε χωρίς να χάνετε το στυλ σας - Monopoli.gr
Monopoli Team

Για τις κρύες μέρες του χειμώνα, οι μπότες, τα σκουφιά, τα πουλόβερ, τα κασκόλ και τα γάντια είναι απαραίτητα. Η επιλογή τους όμως πρέπει να γίνεται ιδιαίτερα προσεκτικά για να διατηρείστε ζεστοί αλλά και κομψοί.


Μπότες
Η επιλογή του κατάλληλου ζευγαριού μπότας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Φέτος οι μπότες που είναι της μόδας, είναι οι κλασικές αμερικάνικες, που αντέχουν ακόμη και στις πιο άγριες συνθήκες. Είναι χοντροκομμένες και άχαρες τις περισσότερες φορές, αλλά όταν ξέρετε πώς να τις συνδυάσετε, το στυλ σας θα είναι αξιοζήλευτο. Γενικά, οι μπότες δεν ταιριάζουν με κοστούμι, οπότε στη δουλειά σας δεν μπορείτε να τις φορέσετε. Για τις καθημερινές σας εμφανίσεις όμως, ή για τις χειμερινές σας εξορμήσεις προτιμήστε αυτές που έχουν εσωτερική επένδυση από γούνα, είναι δερμάτινες και συνήθως βγαίνουν σε αποχρώσεις του καφέ. Ταιριάζουν άψογα με τζην, και όχι τόσο με υφασμάτινο παντελόνι. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με πουλόβερ ή καζάκα. Τολμήστε να τις φορέσετε και με σπορ πουκάμισο με γραβάτα. Το μπουφάν σας πρέπει να είναι σπορ ή ροκ.

Σκούφοι
Προτιμήστε τα σκουφάκια από μαλλί ή κασμίρ τα οποία είναι χοντρά και ζεστά. Τα στενά σκουφιά είναι καλύτερα από τα χαλαρά γιατί είναι και πιο στιλάτα αλλά και πιο ζεστά. Όταν το σκουφάκι σας διπλώνει στο κάτω μέρος του, διατηρήστε το έτσι. Μην το ξεδιπλώνετε γιατί θα φαίνονται οι ζάρες και οι ραφές. Όσον αφορά στο χρώμα, προτιμήστε σκούρες αποχρώσεις, μαύρο, καφέ ή σκούρο πράσινο όταν ντύνεστε για τη δουλειά σας. Τολμήστε πιο έντονα χρώματα ή ριγέ ή καρό για τις πιο casualεμφανίσεις σας!

Χοντρά πουλόβερ
Τα χοντρά πουλόβερ δε φεύγουν από τη μόδα. Επιλέξτε διαχρονικά κομμάτια: ζακέτες ή πουλόβερ με ζιβάγκο μάλλινα ή κασμιρένια κατά προτίμηση. Τα σχέδια είναι επίσης πολύ της μόδας αλλά καλό θα ήταν να τα αποφεύγετε στο γραφείο σας. Επιλέξτε μονόχρωμα ή πουλόβερ με διακριτικά σχέδια και ταιριάξτε τα με πουκάμισο και γραβάτα.

Κασκόλ
Τα κασκόλ είναι διαχρονικά και απαραίτητα για την χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα σας. Φέτος είναι στη μόδα τα δίχρωμα ή τρίχρωμα κασκόλ με μεγάλες ρίγες. Ταιριάζουν και με κοστούμι αλλά και σε μία casual εμφάνιση σας. Όταν κάνει πολύ κρύο δέστε τα κάτω από το παλτό σας. Φαίνονται πολύ κομψά και σας διατηρούν ζεστούς.

Γάντια
Στυλάτα, κομψά και απαραίτητα για το χειμερινό σας look. Προτιμήστε τα δερμάτινα που είναι και λεπτά και ζεστά. Τα μάλλινα είναι επίσης ωραία αλλά κυρίως για τις casualεμφανίσεις σας. Τα μοτοσικλετιστικού τύπου γάντια, που είναι πολύ χοντρά και άχαρα ταιριάζουν ή σε αυτούς που ασχολούνται με τα χειμερινά σπορ ή στους μοτοσικλετιστές. Αν δεν ανήκετε σε μία από αυτές τις κατηγορίες καλό θα ήταν να τα αποφεύγετε.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b