MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Samsung λανσάρει e-books

Τα e-books φαίνεται πως θα έχουν την τιμητική τους για το 2010 με πρώτη τη Samsung να επιβεβαιώνει την τάση αυτή. Η εταιρία ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο μοντέλων e-books βασισμένων στο ηλεκτρονικό μελάνι: το E6 με οθόνη 6 ιντσών και το E101 με οθόνη 10 ιντσών.

Monopoli Team

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα e-books που κυκλοφορούν στην αγορά, τα δύο νέα μοντέλα της Samsung επιτρέπουν την εισαγωγή κειμένου, σημειώσεων και σχεδίων απευθείας επάνω στην οθόνη αφής με ένα ειδικό ηλεκτρομαγνητικό στυλό. Μπορείτε δηλαδή να γράφετε, να σημειώνετε και να ζωγραφίζετε με το πενάκι που διαθέτουν οι συσκευές.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν Wi-Fi και Bluetooth ενώ μόνο μία φόρτιση μπορεί να τους δώσει αυτονομία έως και δύο εβδομάδες. Βέβαια είναι αυτονόητο ότι όσο ξεφυλλίζετε το e-book τόσο ευκολότερα μειώνονται τα αποθέματα μπαταρίας. Για το πλήρες γέμισμα μιας άδειας μπαταρία απαιτούνται τέσσερις ώρες.

Τα E6 και E101 θα κυκλοφορήσουν στην αμερικανική αγορά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους και το E6 θα κοστίζει 399 δολάρια ενώ το μεγαλύτερο E101, 699 δολάρια.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b