MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Aegean “κερνάει” ελληνικά κρασιά

Προκειμένου να στηρίξει και να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό η αεροπορική εταιρία Aegean ανακοίνωσε την εφαρμογή του προγράμματος «Γνωρίστε το ελληνικό κρασί».

H Aegean “κερνάει” ελληνικά κρασιά - Monopoli.gr
Monopoli Team

Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού οι επιβάτες της business class εξωτερικού καθώς και οι επισκέπτες των business lounges της Aegean σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μία σειρά από επιλεγμένα ελληνικά κρασιά. Οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων ελληνικών κρασιών, παράλληλα με τις άλλες υπηρεσίες που προσφέρει η Aegean. Οι επιλογές αυτές θα ανανεώνονται τέσσερις φορές το χρόνο και η δράση θα στηρίζεται με πληροφοριακό υλικό στα lounges, στο περιοδικό Blue της Aegean, στο site της Aegean αλλά και με την εκπαίδευση του πληρώματος.

Η εφαρμογή ενός τέτοιου οινικού προγράμματος συμβαίνει πρώτη φορά από αεροπορική εταιρία στη χώρα μας και στόχο έχει την προβολή των ελληνικών κρασιών που αποτελούν πρεσβευτή της ελληνική παράδοσης και κουλτούρας. Επίσης, δίνεται η ευκαιρία στους επιβάτες να ενημερωθούν για τους Έλληνες οινοποιούς, τις ελληνικές ποικιλίες και τις οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας μας.

Η υπηρεσία αυτή τέθηκε σε λειτουργία στις 21 Δεκεμβρίου και το οινικό πρόγραμμα επιμελείται ο κ. Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine (M.W.), ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά «Η συνεργασία μου με την Aegean είναι πολύ σημαντική, γιατί καλύπτει ένα κομμάτι της ανάγκης που επάξια έχει το ελληνικό κρασί για διεθνή προβολή του. Επίσης, δημιουργείται ένα εξαιρετικό όχημα για να εξελίξουμε και εμπλουτίσουμε την εικόνα που έχει η Ελλάδα σαν τουριστικός προορισμός”.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b