MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Fun workout: ήρθε για να μείνει!

Οι μέθοδοι εκγύμνασης γίνονται πιο διασκεδαστικές …ευτυχώς!

Fun workout: ήρθε για να μείνει! - Monopoli.gr
Monopoli Team

Οι κλασικές μέθοδοι εκγύμνασης (step aerobic, σουηδική γυμναστική και άλλες) που απαιτούν πολύ ιδρώτα δίνουν τη θέση τους σε νέες μοντέρνες, εξελιγμένες αλλά κυρίως πιο διασκεδαστικές μεθόδους! Αν δεν πηγαίνετε στο γυμναστήριο πια γιατί βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια, ιδού 5 καλοί λόγοι να το ξαναρχίστετε!

Ζumba: ας αρχίσει ο χορός!
Πρωτοεμφανίστηκε στην Αμερική το 1999 και διαδόθηκε πολύ γρήγορα ως η καλύτερη μέθοδος εκγύμνασης που έχει ως βάση της το χορό. Συνδυάζει λάτιν ρυθμούς: salsa, merenque, reggaeton, samba, hip-hop, cha cha, flamenco και δημιουργεί ένα χορευτικό πρόγραμμα, ευχάριστο αλλά και αποτελεσματικό. Αργοί και γρήγοροι ρυθμοί εναλλάσσονται για να σας χαρίσουν πολύ διασκέδαση και σφριγηλό σώμα! Για να μάθετε περισσότερα για τη zumba στην Ελλάδα επισκεφτείτε το www.zumba-greece.gr

Χούλα-χουπ: η επιστροφή!
Όλοι το θυμόμαστε από την παιδική μας ηλικία και μάλιστα κάποιοι από εμάς ήταν ιδιαίτερα καλοί σε αυτό. Το προτείνει η Beyonce και η κυρία Ομπάμα. Το Χούλα-χουπ επέστρεψε για να μας κάνει να διώξουμε το ανεπιθύμητο λίπος αλλά και για να αποκτήσουμε ελαστικότητα και δυνατούς κοιλιακούς μυς. Αρκεί να έχουμε υπόψη μας ότι με 10 λεπτά χούλα- χουπ χάνουμε 100 θερμίδες! Αγοράστε ένα χούλα-χουπ και αρχίστε το στριφογύρισμα!

Belly dancing: η πιο εξωτική μέθοδος γυμναστικής!
Ο χορός της κοιλιάς έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Αίγυπτο και είναι πολύ δημοφιλής ακόμα και σήμερα! Είναι ειδικά προσαρμοσμένος στο γυναικείο σώμα, αλλά έχει αρχίσει να διαδίδεται και στους άνδρες. Όλες οι κινήσεις ξεκινούν από το κέντρο του σώματος, την περιοχή της κοιλιάς. Λικνίσματα του κορμού και της λεκάνης, ρυθμικές κινήσεις των χεριών και των ποδιών τονίζουν μεν τη θηλυκότητα μας γυμνάζουν δε όλο το σώμα μας. Το Belly dancing διδάσκεται σε πολλές σχολές χορού αλλά και σε ορισμένα γυμναστήρια, σίγουρα κάποιο από αυτά βρίσκεται κοντά σας.

Pilates: γυμνάστε μυαλό και σώμα!
Το Pilates είναι εξαιρετικά διαδεδομένο στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια και το αξίζει: Συνδυάζει μυική εκγύμναση, ελαστικότητα και ισορροπία νου και σώματος. Η βασική αρχή και το υπόβαθρο της μεθόδου είναι ο έλεγχος και η σταθερότητα του κέντρου του σώματος, της κοιλιάς. Καθώς η μέθοδος Pilates αποτελείται από 500 περίπου ασκήσεις ακρίβειας, πολλές από τις οποίες εκτελούνται με ειδικά όργανα, το σίγουρό είναι ότι δε θα βαρεθείτε ποτέ! Κάθε γυμναστήριο έχει στις μέρες μας πρόγραμμα Pilates, το οποίο αξίζει να επισκεφτείτε!

Kick-boxing: για τις πιο τολμηρές!
Αν πιστεύετε ότι οι πολεμικές τέχνες είναι μόνο για άντρες αυταπατάστε! Οι πολεμικές τέχνες συνδυάζονται με το αερόμπικ για να μας χαρίζουν εκγύμναση όλου του σώματος με κλοτσιές, μπουνιές και άλλες όχι και τόσο βίαιες κινήσεις. Βελτιώνει την ισορροπία, αυξάνει τη δύναμη και την ελαστικότητα αλλά επιτελεί κι έναν άλλο πολύ σημαντικό ρόλο: μας κάνει να ξεδίνουμε, να ξεσπάμε και να διώχνουμε όλα τα νεύρα και το άγχος της καθημερινότητας! Υπάρχουν και ανεξάρτητες σχολές κick-boxing στις οποίες μπορείτε να απευθυνθείτε αλλά και πολλά γυμναστήρια το έχουν εντάξει στο πρόγραμμά τους.

Περισσότερα από Fitness
VIMA_WEB3b