MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Ο Φάκελος

Μια επίκαιρη παράσταση με επίκεντρο τον άνθρωπο, παρουσιάζεται στο Altera Pars, σε πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα. Ο «Φάκελος» μιλάει για την καταπίεση, τη βία και την πεζότητα κάθε συστήματος που χτυπάει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Στο γραφείο του αφανούς προέδρου όπου παραδίδονται δωρεάν μαθήματα Δημοκρατίας, καταφθάνει ένας Κύριος για να μάθει τους λόγους για τους οποίους […]

Ο Φάκελος - Monopoli.gr
author-image Μάρη Τιγκαράκη

Μια επίκαιρη παράσταση με επίκεντρο τον άνθρωπο, παρουσιάζεται στο Altera Pars, σε πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα.
Ο «Φάκελος» μιλάει για την καταπίεση, τη βία και την πεζότητα κάθε συστήματος που χτυπάει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Στο γραφείο του αφανούς προέδρου όπου παραδίδονται δωρεάν μαθήματα Δημοκρατίας, καταφθάνει ένας Κύριος για να μάθει τους λόγους για τους οποίους του εστάλη ο μυστηριώδης φάκελος. Τον υποδέχονται: ο κακότροπος Γραμματέας, ο γκρινιάρης Μάγειρας και ο αλλοπρόσαλλος Χ… και του ζητούν να περιμένει μέχρι… το τέλος… Μεταξύ των προσωπικοτήτων που περιγράφονται δεν είναι όλοι μόνο τα θύματα αυτής της βίας, αλλά και οι εκτελεστές.
Μετάφραση: Πέτρος Νάκος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Spiro Scimone
Σκηνοθεσία: Πέτρος Νάκος


Παίζουν: Πέτρος Νάκος, Γιάννης Κουρκουμέλης, Δημήτρης Αγοράς, Χρήστος Νικολακόπουλος (Α΄ Διανομή), Ελισάβετ Αραβίδου (Β΄ Διανομή)

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b