MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
21
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σε Λατρεύω: Η Τίνα Αλεξοπούλου επιστρέφει με νέο τραγούδι

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η Τίνα Αλεξοπούλου επιστρέφει με μια μοναδική afro-house δημιουργία, με την ατμοσφαιρική συνοδεία σαντουριού.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η Τίνα Αλεξοπούλου μας εκπλήσσει με το νέο της τραγούδι «Σε Λατρεύω», ένα χορευτικό afro house με τη μελωδική ethnic πινελιά σαντουριού, όπου συνδυάζεται ο παραδοσιακός ήχος με το έντονο beat, δημιουργώντας το απόλυτο hit του καλοκαιριού.

Με το νέο της κομμάτι – στο οποίο τη μουσική και τους στίχους έχει γράψει η ίδια – μας προσκαλεί να χορέψουμε από την πρώτη νότα. Η μαγευτική φωνή της Τίνας και τα αιθέρια φωνητικά της, μας ταξιδεύουν σαν το ανοιξιάτικο θαλασσσινό αεράκι.

Η Τίνα Αλεξοπούλου, μια πολυτάλαντη καλλιτέχνης με επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι, το θέατρο και τον κινηματογράφο, συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με την πολύπλευρη της δράση. Την περασμένη χρονιά, συμμετείχε στην καλοκαιρινή περιοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη ενώ παράλληλα έπαιξε στην κινηματογραφική ταινία «Νυχτερινός Εκφωνητής» του Ρένου Χαραλαμπίδη, η οποία αποτέλεσε την ταινία με τα περισσότερα εισιτήρια για το καλοκαιρι του 2024.

Η καλλιτεχνική της πολυμορφία έφτασε μέχρι το Προεδρικό Μέγαρο, με το προηγούμενο τραγούδι της, «Το Γούρι μου Είσαι Εσύ», το οποίο ερμήνευσε ζωντανά με τη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού ενώπιον της πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με το συγκρότημα της έχει εμφανιστεί σε μεγάλους διεθνείς χώρους όπως το Casino du Liban στη Βηρυτό και το θέατρο L’Alhambra στην Ελβετία. Έχει ταξιδέψει μουσικά στην Ελλάδα, την Αίγυπτο, τον Λίβανο και τη Γαλλία, ερμηνεύοντας τραγούδια σε οκτώ γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά και Αραβικά).

Το «Σε Λατρεύω» έρχεται να προστεθεί στη δισκογραφία της, σε ενορχήστρωση του Θοδωρή Φορόζη (Throdef) και κυκλοφορεί από Fm Records στο Spotify και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEurovision 2025: Κυκλοφόρησε η ακουστική μορφή της «Αστερομάτας» (vid)12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Pump It Up: Η νέα καλοκαιρινή επιτυχία των Akcent
Μουσικά Νέα
Ο James Arthur στο Sani Festival: Από το Impossible στα δισεκατομμύρια streams – Η πορεία ενός παγκόσμιου star
Μουσικά Νέα
Πόσο Ακόμη: Άλλο ένα νέο τραγούδι από τον Παύλο Παυλίδη πριν το Release Athens 2026
Εκδηλώσεις
Από το Ηρώδειο μέχρι το Παγκράτι: Η Αθήνα γιορτάζει (δωρεάν) την Ημέρα της Μουσικής
Εκδηλώσεις
Το Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου «ανοίγει» τα μεσάνυχτα με δύο ξεχωριστές παραστάσεις
Εκδηλώσεις
1ο Φεστιβάλ Ολυμπίων: Έναρξη την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με τη Big Band και δωρεάν είσοδο
Μουσικά Νέα
Η σκηνή ανήκει (και πάλι) στον Nick Cave: Θριαμβευτική έναρξη για την ευρωπαϊκή του περιοδεία
Εκδηλώσεις
Η Γιορτή Μουσικής επιστρέφει στην πλατεία Βαρνάβα
Μουσικά Νέα
Η παράδοση συναντά την experimental pop στην «Κρύπτη» των POLYMNIA
Μουσικά Νέα
Release Athens 2026: Ξανα διαθέσιμα εισιτήρια για Gorillaz
Μουσικά Νέα
MAD VMA 2026: Το «Ρεμπέτικο» των APON και Μαριώς ήταν η πιο απρόσμενη στιγμή των βραβείων
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Ρεματιάς 2026: Θέατρο, συναυλίες και αφιερώματα σε ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα