Better Man
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ πειραγμένη μουσική βιογραφία του Ρόμπι Γουίλιαμς δια χειρός Μάικλ Γκρέισι.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΠριν καν κλείσει τα 16 του ο νεαρός Ρόμπι Γουίλιαμς επιλέγεται να μπει στο νεοσύστατο μουσικό συγκρότημα των Take That που φιλοδοξούν να γίνουν ισάξιοι των New kids on the block.
Me and my monkey
Ιδιότυπη βιογραφία για τον Ρόμπι Γουίλιαμς, με τον ίδιο τον βρετανό σταρ να υποδύεται τον εαυτό του. Με τη διαφορά πως δεν βλέπουμε ποτέ το πραγματικό πρόσωπο του λόγω της προσθετικής φάτσας ενός χιμπατζή, που παραπέμπει προφανώς στη μεγάλη επιτυχία του Γουίλιαμς «Me and my monkey»που αναφέρεται στις μακροχρόνιες καταχρήσεις του («στα 21 μου ήμουν ήδη αλκοολικός και κοκάκιας» παραδέχεται σε μια σκηνή ο Γουίλιαμς).
Χωρίς τάσεις αγιογραφίας -αλλά και διάθεσης να θιγούν πολλά από τα σκοτεινά σημεία του ποπ σταρ- το φιλμ διαθέτει νευρώδη αφήγηση, ζωηρούς διαλόγους και εντυπωσιακά μουσικά στιγμιότυπα που υπενθυμίζουν ότι ο Ρόμπι Γουίλιαμς πάνω από όλα είναι ένας αληθινός showman.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- ERA NUTS: Μικρές απολαύσεις, ξεχωριστές επιλογές
- Οι ταινίες της εβδομάδας: Ο σκοτεινός κόσμος του Facebook
- Κοιλιοπλαστική στην εποχή των GLP-1: 8 στους 10 έχουν χάσει βάρος με φαρμακευτική αγωγή
- The Ellinikon: Πράσινο, πολιτισμός και νέες εμπειρίες στην πόλη του μέλλοντος
- Αλέκος Λεβίδης: 65 χρόνια ζωγραφικής στο Μουσείο Μπενάκη