Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Ο πόλεμος των Ροχίριμ
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήTο animation «Ο Πόλεμος των Ροχίριμ» σε σκηνοθεσία Κέντζι Καμιγιάμα και παραγωγή Πίτερ Τζάκσον μας μεταφέρει διακόσια χρόνια πριν από τα γεγονότα της πρώτης τριλογίας του άρχοντα των Δαχτυλιδιών.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ πρωτότυπη anime ταινία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Ο πόλεμος των Rohirrim» επαναφέρει το κοινό στον επικό κόσμο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, της κινηματογραφικής τριλογίας που βασίστηκε στα σπουδαία βιβλία του Τζ. Ρ.Ρ. Τόλκιν.
Τοποθετημένη 183 χρόνια πριν τα γεγονότα της πρωτότυπης τριλογίας, η ταινία διηγείται τη μοίρα του Οίκου του Χελμ Χάμερχαντ, του θρυλικού βασιλιά του Ρόχαν. Μία ξαφνική επίθεση του Γουλφ, ενός έξυπνου και αδίστακτου λόρδου που θέλει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, αναγκάζει τον Χελμ και τον λαό του να αντισταθούν μέσα από το αρχαίο οχυρό του Χόρνμπεργκ -ένα ισχυρό φρούριο που έγινε αργότερα γνωστό ως Χελμς Ντιπ.
Απεγνωσμένη η Ήρα, η κόρη του Χελμ, πρέπει να συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις της και να ηγηθεί της αντίστασης ενάντια σε έναν φονικό εχθρό που σκοπεύει να τους εξολοθρεύσει.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Tenzing: Είδαμε την ταινία για την αληθινή ιστορία πίσω από την κατάκτηση του Έβερεστ
- Ο Γιάννης Κότσιρας επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου
- Συν & Πλην: «Διαβάζοντας τη Λολίτα στην Τεχεράνη» στο Θέατρο Τέχνης
- Κλίμακα: Η solo performance της Έλιας Βεργανελάκη στο Μπάγκειον
- Για τον Νίκο Γιαλελή, η «αγάπη» και η «πίστη» κάνουν τον κόσμο να γυρίζει