MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
12
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

People: Ο Τζον Κρασίνσκι είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2024

Ο “Τζιμ Χάλπερτ” της καρδιάς μας, είναι ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Monopoli Team

Ως «ο πιο σέξι άνδρας» του 2024 ανακυρήχθηκε ο Τζον Κραζίνσκι από το περιοδικό People. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης πάιρνει τον τίτλο από τον ηθοποιό της σειράς Grey’s Anatomy, Πάτρικ Ντέμπσεϊ που ήταν «ο πιο σέξι εν ζωή άνδρας» για την περασμένη χρονιά.

Ο Τζον Κραζίνσκι έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του στην τηλεοπτική κωμική σειρά The Office και τον ομώνυμο αναλυτή της CIA στη σειρά Jack Ryan.

«Έπαθα αμέσως μπλακ-άουτ. Μηδέν σκέψεις», ανέφερε ο ηθοποιός στο People.

«Εκτός από το ότι ίσως με κοροϊδεύουν. Δεν ξυπνάω έτσι και σκέφτομαι: “Είναι αυτή η μέρα που θα μου ζητήσουν να γίνω ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή;”. Και όμως ήταν η μέρα που το κάνατε εσείς. Εσείς πραγματικά ανεβάσατε τον πήχη για μένα», εξομολογήθηκε με χαρά.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Kanye West: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και trafficking από την πρώην βοηθό του
ShowBiz
Η Κέιτ Γουόλς παρέδωσε μαθήματα τολμηρού στιλ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού
ShowBiz
Θοδωρής Κατσαφάδος: Η συγκινητική ανάμνηση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
ShowBiz
Χρήστος Μάστορας: Ο Στέλιος Καζαντζίδης είναι πια κομμάτι της ψυχής μου (vid)
ShowBiz
Ο Λεωνίδας Κακούρης για την κατάθλιψη: “Το «θηρίο» παραμονεύει για όλους”
Cine News
Έφυγε από τη ζωή ο Μάικλ Μάντσεν
ShowBiz
Ο θρύλος Άννα Γουίντουρ μέσα από την αμφιλεγόμενη θητεία της στη Vogue
ShowBiz
Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
ShowBiz
Νίκος Καραθάνος: «Η Επίδαυρος έχει άλλο βάρος και για τον ηθοποιό και για το κοινό. Εκεί συναντάμε την εθνική μας ταυτότητα» (vid)
ShowBiz
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η Επίδαυρος είναι σαν τη θάλασσα – Θέλει προσοχή, αλλιώς θα σε πνίξει» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν υπάρχουν πολιτικές από τη στιγμή που σκοτώνονται παιδιά» (vid)
ShowBiz
Χάρης Δούκας: «Ήταν ατυχές το γεγονός με τον Λάνθιμο – Πρέπει να διαφυλάξουμε την ταυτότητα του πολιτισμού» (vid)