MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
14
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

“Best Ωχ…”: Οι Άγαμοι Θύται για πρώτη φορά στο VOX

Oι «Άγαμοι Θύται», ένα μίνιμαλ υπερθέαμα του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, μια “dream team” σε μια παράσταση σάτιρας «άνευ βωμολοχίας», έρχονται με την ανατρεπτική ματιά τους να “ταράξουν” τις Τετάρτες μας στο VOX.

Monopoli Team

«Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για πρώτη φορά στο VOX. Από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00 θα μας παρουσιάζουν μία επετειακή παράσταση, ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους.

Ένα ταξίδι με επιβάτες – προσκεκλημένους επί σκηνής τους κατά καιρούς «Άγαμους», τους σπουδαίους δηλαδή Έλληνες καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί τους.

Οι παραβάτες των κωμικών νόμων, η dream team του γέλιου, με τη ρηξικέλευθη και λοξή ματιά τόσο στην τρυφερότητα της νοσταλγίας όσο και στην αμεσότητα της επικαιρότητας, με το μοναδικό κωμικό ιδίωμα που διαθέτουν, έρχονται να μας ξεσηκώσουν, αψηφώντας τα κλισέ της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης.

Η επετειακή αυτή τους παράσταση είναι ένα ανθολόγιο των καλύτερων σκηνικών στιγμών της περίφημης ομάδας, μια ιστορική διαδρομή, μια προσέγγιση της σάτιρας «άνευ βωμολοχίας».

Υποστηριζόμενη από ιδιαίτερες υποκριτικές ερμηνείες, διασκεδαστικές χορογραφίες, ωραίες μουσικές και τραγούδια που ισορροπούν ανάμεσα σε λαϊκά, δημοτικά και Βαλκανικά ηχοχρώματα ενώ συνδιαλέγονται με τους δυτικούς ήχους του rock n roll, του swing και του cabaret.

Με βασικό άξονα πάντα την κωμωδία και το Διονυσιακό στοιχείο και πυλώνες την επικαιρότητα, το stand-up comedy, τα θεατρικά σκετς και την παντομίμα, με επιρροές από την κλασική Ελληνική επιθεώρηση, τον βουβό κινηματογράφο και το φιλολογικό cabaret, μας παρουσιάζουν μια ξεκαρδιστική παράσταση με αφορμή τα καλλιτεχνικά τους γενέθλια.

Εμπρηστές της νωχέλειας και του εφησυχασμού, μας προσφέρουν το αντίδοτο στο στημένο, το φθηνό και το ευκαιριακό, με ζωντάνια και αμεσότητα, με εξόχως κωμικά, ανατρεπτικά, σατιρικά και αυτοσαρκαστικά κείμενα. Κάποια που μας θυμίζουν τις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους και άλλα που θα μας χαρίσουν νέες γλυκές αναμνήσεις μέσω του εύθυμου σχολιασμού της σημερινής επικαιρότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑShow What, με τον Πάνο Μουζουράκη ξανά στο Vox12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γιώργος Κλήμεντος, Χρήστος Τολιάδης, Βαγγέλης Νάσης
Σκηνοθεσία: Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Χορογραφία: Μάρκος Γιακουμόγλου

Παίζουν: Με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Δημήτρη Σταρόβα, Ταξιάρχη Χάνο, Χρήστο Μητρέντση, Φιλική Συμμετοχή: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Κρατερός Κατσούλης (εναλλάξ)

Διάρκεια: 180'
Τιμές Εισιτηρίων: Α' Ζώνη - Πλατεία Τραπέζια: 35€, Β' Ζώνη- Πλατεία & 1ο Θεωρείο Τραπέζια: 30€, Γ' Ζώνη - 1ο Θεωρείο Τραπέζια: 25€, Δ' Ζώνη - 1ο Θεωρείο Τραπέζια (Π.Ο.): 20€, Ε' Ζώνη- 2ο Θεωρείο Τραπέζια: 20€, Ζώνη όρθιων με ποτό Θεωρείο: 15€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 6 Νοεμβρίου έως 27 Νοεμβρίου 2024
Πληροφορίες: Προπώληση στο more.com, Tηλέφωνο Κρατήσεων: 2103475900, Η προσέλευση είναι απαραίτητη τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης
Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη στις 21:00
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/music/best-ox-agamoi-thytai/
Πληροφορίες Χώρου: Ιερά Οδός 16, 2103475900
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Ο Γιώργος Καραμίχος ξανά στο Θέατρο Τέχνης με το «Vanya»
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Εραστής, του Χάρολντ Πίντερ στο Μικρό Γκλόρια
ΘΕΑΤΡΟ
Οι ερωτευμένοι, του Σαμ Σέπαρντ στο BIOS
ΘΕΑΤΡΟ
Στρίγγλα: Μια σύγχρονη ανάγνωση της σαιξπηρικής κωμωδίας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Ιβάν εναντίον Ιβάν, των Γιάννη Αποσκίτη και Σωτήρη Ρουμελιώτη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
ΘΕΑΤΡΟ
Το τανγκό των Χαμένων Ονείρων του Γιάννη Παπάζογλου στο θέατρο Βαφείο Λάκης Καραλής
ΘΕΑΤΡΟ
Σκακιστική Νουβέλα, του Στέφαν Τσβάιχ στο Θέατρο 104
Θεατρικά Νέα
Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη γίνεται Μαρί Αντουανέτ την νέα σεζόν στο Θέατρο Κάμιρος
ΘΕΑΤΡΟ
Η Κουκούλα, του Θανάση Τριαρίδη στο ΠΛΥΦΑ
ΘΕΑΤΡΟ
Όμορφες Σκέψεις: Η Ήρα Κατσούδα με τη νέα της stand up comedy παράσταση στο θέατρο Olvio
Θεατρικά Νέα
Ο Θάνος Παπακωνσταντίνου φέρνει τον δικό του “Dracula” στο Θέατρο Πόρτα
ΘΕΑΤΡΟ
Οι Δούλες, του Ζενέ επιστρέφουν στο Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος, σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου