MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
03
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΡΑΣΗ

Η Lipton εντυπωσίασε με τη δημιουργική της παρουσία στο πρώτο Be Well Festival

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ δοκίμασαν μοναδικά Lipton Green Tea mocktails, φωτογραφήθηκαν στη γιγάντια κούπα και ενημερώθηκαν για τα οφέλη του πράσινου τσαγιού.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το πρώτο Be Well Festival πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου συγκεντρώνοντας τους λάτρεις της ευεξίας και του υγιεινού τρόπου ζωής στην Τεχνόπολη. Η Lipton, ως βασικός πρεσβευτής αυτών των αξιών, έδωσε δυναμικά «το παρόν», με το Lipton Green Tea, προσφέροντας στο κοινό, μέσα από δραστηριότητες και ενέργειες, μια μοναδική εμπειρία. Με Motto το “Two Cups To Goodness” η Lipton κάλεσε τους παρευρισκόμενους να μάθουν ακόμα περισσότερα για τις ευεργετικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού και τα οφέλη που μπορεί να επιφέρει στον οργανισμό η καθημερινή κατανάλωση δυο, μόνο, φλυτζανιών.

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά mocktails με απλά υλικά, ανακαλύπτοντας 6 διαφορετικούς, γευστικούς και την ίδια στιγμή υγιεινούς συνδυασμούς. Την παράσταση «έκλεψε» η γιγάντια Lipton κούπα, όπου όλοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν σε αυτή, με τη Lipton να ανταμείβει με πλούσια δώρα όσους μοιράζονταν το στιγμιότυπο στα Social Media με hashtag #2CupsToGoodness #Lipton #LiptonBeWell.

Αρκετοί ήταν και οι επώνυμοι που πέρασαν από το booth της Lipton, δοκίμασαν τα δημιουργικά mocktails και δε δίστασαν να τα φτιάξουν κιόλας, καθώς οι συνταγές είναι εύκολες και ιδανικές για να τις δοκιμάσει κανείς και στο σπίτι. Οι διοργανωτές του Be Well Festival, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να δημιουργήσουν το δικό τους γευστικό Lipton Mocktail, ενώ πίσω από το bar συναντήσαμε επίσης, τον μπασκεμπολίστα Γιώργο Μπόγρη καθώς και τον tik toker Μιχαήλ Άγγελο Κρητικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBe Well Festival: Η μεγάλη γιορτή του fitness και του wellbeing στην Τεχνόπολη12.09.2018

Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός

Από το καταπράσινο booth της Lipton ακόμα πέρασε και η αγαπημένη τραγουδίστρια Demy, ενώ ο γνωστός ψυχολόγος, Μάνος Χατζημανωλάς, αφιέρωσε και χρόνο με παρευρισκόμενους για δημιουργική συζήτηση στην κούπα της Lipton. Το Lipton Green Tea αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για την καθημερινή ευεξία. Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και θερμίδες, πλούσιο σε φλαβονοειδή που βοηθούν στην ενυδάτωση του οργανισμού.

Demy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤσάι με τζίντζερ: Πώς μπορεί να επηρεάσει την υγεία σου12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
Σχετικά Θέματα
Εταιρικές Δράσεις
Το Cointreau Margarita Challenge επιστρέφει για 6η συνεχόμενη χρονιά
Εταιρικές Δράσεις
Nautica x Moraitis Beach: Μια νέα καλοκαιρινή εμπειρία στον Σχινιά
Εταιρικές Δράσεις
Οι «Τρωάδες» στην Επίδαυρο αλλάζουν την αντίληψη για τον πολιτισμό
Εταιρικές Δράσεις
Nírema Hotel & Spa Samos – MGallery Collection: Luxury φιλοξενία στη Σάμο
Εταιρικές Δράσεις
Γιάννης Μόραλης: Ένα πολύτιμο αρχείο περνά στην ψηφιακή εποχή
Fitness
UNDER ARMOUR Yoga Sunset Session: Μια εμπειρία ευεξίας δίπλα στη θάλασσα, με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Αθηναϊκής Ριβιέρας
Εταιρικές Δράσεις
The Future of Parenting: Η Cybex παρουσιάζει τη νέα γενιά Platinum wheelgoods
Εταιρικές Δράσεις
Yummy Mommy: Νέο κατάστημα στη Γλυφάδα
Εταιρικές Δράσεις
ΙΕΜΚ: Η μουσική κληρονομιά στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
Εταιρικές Δράσεις
Η Corona επιστρέφει με το «Living Is Calling» και μάς καλεί να ζήσουμε το ελληνικό καλοκαίρι
Εταιρικές Δράσεις
Μεγάλη Αγκαλιά: Η Flora Food Greece στηρίζει τα παιδιά σε ανάδοχες οικογένειες
Δράσεις
Spetses Classic Yacht Regatta 2026: 15 χρόνια ναυτικής παράδοσης, συναρπαστικών εικόνων και ιστιοπλοϊκών συγκινήσεων