Εμμανουήλ Καραλής: Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του – «Νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο»
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟ Χάρης Καραλής, πατέρας του Χάλκινου Ολυμπιονίκη στο Επί Κοντώ, σε μια συγκινητική ανάρτηση του, στο Instagram, μίλησε για τις μάχες που χρειάστηκαν να δώσουν μαζί ενάντια στον ρατσισμό, σ’ ένα μήνυμα ελπίδας για έναν καλύτερο κόσμο χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΓεμάτος υπερηφάνεια, ο πατέρας του χάλκινου Ολυμπιονίκη Εμμανούλ Καραλή, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, απευθυνόμενος προς το παιδί του, μίλησε για τις «μάχες» που χρειάστηκε να δώσουν μαζί για να φτάσουν έως εδώ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα ελπίδας για έναν καλύτερο κόσμο χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις.
Ο Έλληνας επικοντιστής, Εμμανουήλ Καραλής, αναδείχθηκε χάλκινος Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, ενώ, χθες (11/8), εμφανίστηκε, μπροστά στα μάτια ολόκληρου του πλανήτη, στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Παρίσι, ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Χάρη Καραλή:
«Παιδί μου κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένεια μας!
Είναι η δίκη μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε! Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες, νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί! Και ΝΑΙ βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ! Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν!! @gpomaski, @trener.szczepanski και Χρήστο Μελέτογλου σας ευχαριστώ!»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Καραλής (@harryskaralis)
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Η Telekom Μεγάλος Χορηγός του 67ου ΦΚΘ – Ειδική, δωρεάν προβολή της πολυαναμενόμενης σειράς “Σχέδιο Οδυσσέας”
- People, Places & Things, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή στο Θέατρο Κνωσός
- Σκέφτομαι Δυνατά, του Florian Zeller σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη στο Μικρό Παλλάς
- Billy Cobham: Ο ζωντανός θρύλος της τζαζ έρχεται στο Μέγαρο με το «Time Machine»
- Ρεμπέτικο για Παιδιά: Μια διαδραστική μουσική παράσταση για όλη την οικογένεια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά