Μόνοι στη Νέα Υόρκη
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΔυνατό δίδυμο (Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον) στο αστικό θρίλερ της Κρίστι Χολ που είναι μια συμπαραγωγή των Τέρι Ντούγκας, Πάρις Κασιδόκωστας.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΣτο αεροδρόμιο JFK μια νεαρή γυναίκα παίρνει ένα ταξί για να πάει σπίτι της αλλά η κουβέντα που θα έχει με τον αινιγματικό ταξιτζή θα οδηγηθεί σε απρόσμενα μονοπάτια.
Προσοχή τι λες και σε ποιον το λεςΓια σκηνοθετικό ντεμπούτο δεν είναι άσχημη η προσπάθεια της Κρίστι Χολ που βασίζεται βέβαια σε εμβληματικά φιλμ του είδους («Collateral», «Locke») προκειμένου να αφηγηθεί μια σφιχτοδεμένη και αρκετά αγωνιώδη ίντριγκα. Η κλειστοφοβική φωτογραφία (την υπογράφει ο Φαίδωνας Παπαμιχαήλ ενώ άλλη μια ελληνική παρουσία στο φιλμ είναι αυτή του παραγωγού Πάρις Κασιδόκωστα) και οι ανατροπές που θα συμβούν στην διαδρομή JFK- Μανχάταν προσφέρουν μια πειστική και κυρίως θελκτική πλατφόρμα που μοιάζει ικανή για να φιλοξενήσει τις επιθυμητές ανατροπές αν και το σενάριο της Χολ ξεμένει σταδιακά από ιδέες. Όμως χάρη στην παρουσία και κυρίως το νοητικό δέσιμο (ένα κράμα ανταγωνισμού, φλερτ και πνευματικής δοκιμασίας) μεταξύ των εξαιρετικών πρωταγωνιστών, η ταινία περνάει τη βάση κι αποτελεί ένα άκρως ψυχαγωγικό θέαμα που είναι ότι πρέπει για θερινό σινεμαδάκι.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Γιώτα Νέγκα και Κώστας Τριανταφυλλίδης κάθε Παρασκευή στον Σταυρό του Νότου
- It’s Alive!: Το 23ο ADAF απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες και δημιουργούς
- Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες: Το κλασικό έργο του Βερν γίνεται ένα μαγικό ταξίδι για παιδιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
- Κολυμπώντας στον αέρα, της Σάρλοτ Τζόουνς για 2η χρονικά στο Θέατρο 104
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, του Γιάννη Ρίτσου στο Θέατρο Αλκμήνη