Μητρικό ένστικτο
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΑχρείαστο ριμέικ μιας πρόσφατης (2018) γαλλικής ταινίας που αξίζει κυρίως για την ερμηνευτική κόντρα των Τζέσικα Τσαστέιν και Αν Χάθαγουεϊ.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟι παντρεμένες φίλες Αλίς και Σελίν έχουν μια τέλεια ζωή στα προάστια της δεκαετίας του ’60 αλλά η ευτυχία τους καταστρέφεται ύστερα από ένα τραγικό ατύχημα με θύμα το παιδί της πρώτης.
Μητρική αγάπη
Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του γνωστού διευθυντή φωτογραφίας Μπενουά Ντελόμ είναι χωρίς ουσιαστικό κινηματογραφικό ενδιαφέρον αφού σε σχέση με το πρωτότυπο φιλμ του Ολιβιέ Μασέ-Ντεπασέ δεν παρουσιάζει κάποια καινοτομία.
Μάλιστα ως ένα βαθμό είναι και κατώτερο των περιστάσεων καθώς το κλίμα αμφισημίας που επιχειρεί να κατασκευάσει ο Ντελόμ είναι χωρίς ευρηματικότητα και φρέσκιες ιδέες. Μένει μόνο η υψηλή υποκριτική ποιότητα των δύο αμερικανίδων σταρ, που πετυχαίνουν να προσδώσουν στο θρίλερ την ψυχολογική ένταση που απουσιάζει από την μονοδιάστατη σκηνοθεσία.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Hot or Not #240: Όλα όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
- Θεσσαλονίκη για το TIFF67; Αυτές είναι οι καλύτερες σινεφίλ αποδράσεις
- 4 Outfit formulas για τις ηλιόλουστες φθινοπωρινές Κυριακές
- 20 χρόνια Back to Black: Το “μαύρο” που δεν ξεθώριασε ποτέ
- Platon: Ο φωτογράφος των ισχυρών του κόσμου επιστρέφει στις ελληνικές του ρίζες με μια έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη