MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
01
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

EMVI+: Λαμπερό opening event στο Κολωνάκι με guest star τον μπασίστα των Coldplay

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Μόλις δύο ημέρες πριν από τις πολυσυζητημένες sold out συναυλίες των Coldplay στην Αθήνα, ο Guy Berryman, ο μπασίστας του διάσημου γκρουπ βρήκε λίγο χρόνο για να παρευρεθεί στα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος EMVI+ στο Κολωνάκι.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Μόλις δύο ημέρες πριν από τις πολυσυζητημένες sold out συναυλίες των Coldplay στην Αθήνα, ο μπασίστας των Coldplay βρήκε λίγο χρόνο για να παρευρεθεί στα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος Emvi+ στο Κολωνάκι.

Guy Berryman

Κάτι που λίγοι ξέρουν είναι ότι ο Guy Berryman αγαπά τόσο τη μουσική όσο και τη μόδα κι ότι από το 2020 έχει μπει δυναμικά σε αυτόν τον απαιτητικό χώρο με το λανσάρισμα του δικού του fashion brand. Περνώντας αυτή τη φορά πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, ο δημοφιλής μουσικός είναι ο creative director των Applied Art Forms, που στην Ελλάδα διατίθενται αποκλειστικά στο νέο κατάστημα Emvi+. 

Ο φιλόξενος χώρος του Emvi+ με τη μίνιμαλ αισθητική και το πολυτελές design που επιμελήθηκε η αρχιτέκτονας Κατερίνα Κουτσούμπα του Lob Architects είναι ιδανικός για να αναδείξει τις designer δημιουργίες επίκαιρων labels που δεν θα βρεις αλλού, όπως είναι οι premium χειροποίητες τσάντες Rsvp Paris, τα avant guard A Perfect Nomad και φυσικά τα Applied Art Forms που φέρουν τη σχεδιαστική υπογραφή του Guy Berryman.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑColdplay: Με «δημιουργικές λύσεις», κατά 59% μικρότερο το αποτύπωμα άνθρακα στην περιοδεία τους12.09.2018



Ο Μάνος Βαλής, που βρίσκεται πίσω από τη νέα άφιξη του Κολωνακίου, και ο Μιχάλης Μαρίνος γιόρτασαν τη συνεργασία τους και το νέο τους εγχείρημα με αγαπημένους φίλους και επώνυμους καλεσμένους από το χώρο της μόδας, της showbiz, των media και της αθηναϊκής κοινωνίας σε μια ζεστή βραδιά που απογειώθηκε με τις μουσικές επιλογές που φυσικά επιμελήθηκε ο ίδιος ο Berryman και τα απολαυστικά κοκτέηλ με βάση την τεκίλα Jose Cuervo, τη Νο1 τεκίλα στον κόσμο, που ήταν ευγενική χορηγία της εταιρείας Amvyx.

Μιχάλης Μαρίνος, Σμαράγδα Καρύδη, Μάνος Βαλής, Ευαγγελία Συριοπούλου

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το νέο κατάστημα της Emvi+ στο Κολωνάκι , θα βρείτε στη διεύθυνση: Σκουφά 28, Κολωνάκι. T. 2130278264

Βρείτε την Emvi+ στα social:

Instagram. https://www.instagram.com/emvi__official/

Facebook. https://www.facebook.com/profile.php?id=61559014850693

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Αγορές
Σχετικά Θέματα
Αγορές
Μικροί θησαυροί με ελληνική υπογραφή στο Hellenic Heritage shop
Αγορές
Cycladic: Η νέα συλλογή κοσμημάτων του οίκου Zolotas εμπνευσμένη από τις Κυκλάδες
Αγορές
Astir Summer Residents: Μια νέα «γειτονιά» στη Μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης
Αγορές
Οι γυναικείες τσάντες που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας
Αγορές
Πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις – Τι πρέπει να προσέχουμε
Αγορές
Mayessa: Νέος προορισμός luxury footwear εμπειρίας στην Αθήνα
Αγορές
Το Coach Cherry είναι η πιο παιχνιδιάρικη νέα άφιξη στον κόσμο των αρωμάτων
Αγορές
Seventeen: Η νέα Pistach Deli σειρά φέρνει το καλοκαίρι στην επιδερμίδα σου
Αγορές
Η Montblanc τιμά τη Γιορτή του Πατέρα με μια ξεχωριστή συλλογή δώρων
Αγορές
«Πρεμιέρα» για το PosoKanei.gov.gr – Το νέο εργαλείο σύγκρισης τιμών στα σούπερ μάρκετ
Αγορές
Το νέο Summer Pouch της Mon Rêve φέρνει το καλοκαίρι παντού μαζί σου
Αγορές
Το ACCESS Fashion Bazaar για πρώτη φορά στη ΔΕΘ – για καλό σκοπό