MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
24
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Στο νοσοκομείο Ίαν ΜακΚέλεν: Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια παράστασης

Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης στο West End.

Monopoli Team

Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης “Player Kings” στο Noël Coward Theatre στο West End του Λονδίνου, σύμφωνα με το BBC.

Ο ΜακΚέλεν φέρεται να βρισκόταν σε μια σκηνή μάχης όταν έχασε τα πατήματά του και έπεσε. Το κοινό απομακρύνθηκε από το θέατρο και η βραδινή παράσταση ακυρώθηκε. Εκπρόσωπος του θεάτρου μοιράστηκε δήλωση ότι ο ηθοποιός “θα αναρρώσει γρήγορα και πλήρως” και ότι είναι “σε καλή διάθεση”.

“Ευχαριστούμε το κοινό για τις ευχές τους μετά την πτώση του Ίαν κατά τη διάρκεια της αποψινής παράστασης του “Player Kings””, αναφέρει η ανακοίνωση. “Μετά από μια εξέταση, η λαμπρή ομάδα του NHS μας διαβεβαίωσε ότι θα αναρρώσει γρήγορα και πλήρως και ο Ian είναι σε καλή διάθεση. Η παραγωγή πήρε την απόφαση να ακυρώσει την παράσταση της Τρίτης 18 Ιουνίου, ώστε ο Ian να ξεκουραστεί. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν από το σημείο αγοράς τους το συντομότερο δυνατό αύριο. Ευχαριστούμε τους γιατρούς Rachel και Lee που ήταν παρόντες στο κοινό και όλο το προσωπικό του χώρου για την υποστήριξή τους”.

Σύμφωνα με το BBC, “Καθώς τα φώτα του θεάτρου άναψαν, ο ηθοποιός φώναξε και το προσωπικό έσπευσε να βοηθήσει”.

Ένας θεατής που μίλησε στο BBC χαρακτήρισε το περιστατικό “πολύ σοκαριστικό”, προσθέτοντας: “Απ’ ό,τι είδα, είχε τις αισθήσεις του γιατί ζητούσε βοήθεια”.

Ο ΜακΚέλεν υποδύεται τον Φαλσταφ στο “Player Kings”, το οποίο είναι μια παραγωγή του σαιξπηρικού έργου “Ερρίκος Ε’, Μέρη Α’ και Β'”. Ξεκίνησε στο West End τον Απρίλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑS.S. Daley FALL 2023: Ο Sir Ian McKellen χαμένος σε ναυάγιο, στο πιο ατμοσφαιρικό show12.09.2018

Ο ηθοποιός, που οι περισσότεροι γνωρίζουν ως “Γκάνταλφ”, έχει δοκιμαστεί πολλές φορές σε σαιξπηρικά έργα, με ρόλους όπως ο Μάκβεθ, ο Βασιλιάς Ληρ, ο Ριχάρδος Β’, ο Κοριολανός, ο Ιάγος και ο Ριχάρδος Γ’. Έπαιξε επίσης τον Άμλετ φέτος σε μια κινηματογραφική μεταφορά από τον σκηνοθέτη Sean Mathias.

Περισσότερα από ShowBiz