MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
24
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Βίκυ Σταυροπούλου: «Η ζωή μου άλλαξε μετά το ‘Είσαι το ταίρι μου’ – Δεν θα ξεχάσω τη νύχτα που διάβασα το σενάριο» (vid)

Η Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιτυχία του «Είσαι το ταίρι μου» και την ξαφνική αναγνωρισιμότητα που έφερε στη ζωή της. Ποιος ‘πουλούσε’ τη σειρά περισσότερο από όλους τότε;

Monopoli Team

«Το ότι η ζωή με βοήθησε και έκανα ένα επάγγελμα που με έκανε αναγνωρίσιμη και μου πήγαν και καλά τα πράγματα λόγω επιλογών και τύχης, δεν σημαίνει ότι εγώ θα έπρεπε να πάθω καμία τρέλα. Δεν πειράζει αν σου συμβεί, μπορεί και να το δικαιούσαι όταν είσαι μικρός και βιώνεις την επιτυχία. Εμένα απλώς δεν μου έτυχε», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου σχετικά με την αναγνωρισιμότητα που όμως δεν την άλλαξε και δεν σταμάτησε ποτέ να πατάει γερά στα πόδια της.

«Η ζωή μου άλλαξε μετά το ‘Είσαι το ταίρι μου’. Να είναι καλά ο Θοδωρής Πετρόπουλος, μου άλλαξε τη ζωή. Τον είχα γνωρίσει από τον Χρήστο (Χατζηπαναγιώτη) στα ‘Εγκλήματα’ που έκανα μία σκηνή. Ο Θοδωρής έχει αυτή την ικανότητα να αντιληφθεί αν κάποιος μπορεί να κάνει κάτι. Μου πρότεινε τον ρόλο, τον διεκδίκησε μάλιστα από το MEGA που θέλανε μια πιο γνωστή. Εγώ μόλις πριν έναν χρόνο είχα τελειώσει τη σχολή και του έλεγαν ‘δεν γίνεται αυτόν τον βασικό ρόλο να τον κάνει μια άγνωστη’. Και εκείνος επέμενε ότι με εμένα έχει φανταστεί τον ρόλο». 

Και συνέχισε να θυμάται: «Μου φέρνει τότε 20 επεισόδια και αρχίζω και τα διαβάζω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα. Γέλαγα και έκλαιγα από ευτυχία. Καταλάβαινα πως διάβαζα ένα ωραίο σενάριο αλλά δεν φανταζόμουν πόσο μεγάλη αλλαγή θα έφερνε». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς η οικογένειά της αντιμετώπισε την επιτυχία του «Είσαι το ταίρι μου». «Η μαμά μου ‘πουλούσε’ πιο πολύ από όλους τη σειρά τότε. Ήταν όνειρο! Το έλεγε παντού. Μπαίνω στο σπίτι της μια φορά και την ακούω να λέει ‘τη Βίκυ Σταυροπούλου την ξέρετε; Είναι κόρη μου!’. Έλεγε παντού ότι είμαι κόρη της», θυμήθηκε αστεία περιστατικά με την αναγνωρισιμότητα που έφερε στη ζωή της η σειρά. «Πήγαινα θυμάμαι να πάρω τη Δανάη από το σχολείο και δεν μπορούσα να βγω μετά, μου μιλούσαν όλοι».

Πώς αντιμετωπίζει τα σχόλια που λαμβάνει στα social media; «Μαθαίνω ακόμη εγώ. Δεν είχα μέχρι πριν 3 χρόνια ούτε Facebook ούτε Instagram. Στις αρχές απαντούσα σε κάθε βλακεία που μου έγραφαν και τα έπαιρναν τα sites. Η τηλεόραση φέρνει τους haters. Οι άνθρωποι έχουν προβλήματα. Δεν μπορείς να κάτσεις να ασχοληθείς με τον κάθε αποτυχημένο – μην παρεξηγηθώ – εννοώ με την έννοια του μη ισορροπημένου ψυχικά. Ποιος ψυχικά ισορροπημένος θα κάτσει να σε κατηγορήσει για το σώμα σου, για τη σεξουαλική σου προτίμηση, για την υγεία σου; Ποιος υγιής άνθρωπος έχει τον χρόνο να ασχοληθεί αυτό; Δεν με περιόρισε ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Δεν ήθελα να με στιγματίσει η επιτυχία των ‘Εγκλημάτων’» (vid)12.09.2018

Η Βίκυ Σταυροπούλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» που ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία στις 30 Ιουνίου από το Βεάκειο Θέατρο.

Περισσότερα από ShowBiz