MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
24
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Pan Pan για Ανισόπεδη Ντίσκο: «Ο κόσμος ταυτίζεται με τον στίχο» (vid)

«Τα δικά μου βιώματα γίνονται όχημα για τα βιώματα κάποιου άλλου» είπε ο Pan Pan για την Ανισόπεδη Ντίσκο.

Monopoli Team

Ο μουσικός Pan Pan, που κρύβεται πίσω από επιτυχίες όπως η Ανισόπεδη Ντίσκο, Τα Παιδιά Θέλουν Χορό και Χτύπα με σαν ρεύμα στην πίστα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4, για να μιλήσει για την τεράστια επιτυχία του πρώτου τραγουδιού, που γνώρισε ξανά επιτυχία μέσα από την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro και από τότε βρίσκεται ξανά στις πρώτες θέσεις των ελληνικών charts.

«Ήταν αναπάντεχη η επιτυχία. Εγώ έφτιαξα αυτό το τραγούδι, όπως φτιάχνω κάθε μου μουσική, στο σπίτι μου, με τους φίλους μου. Το νιώθω καταστροφικό να ξεκινάς να φτιάξεις κάτι και να σκέφτεσαι πού μπορεί να φτάσει. Το όνειρο μου ήταν να πάει όπου είναι να πάει. Πάντα όταν ξεκινάω κάτι, το θέμα είναι να αρέσει σε εμένα, στους φίλους μου, στη σύντροφό μου. Και από εκεί και πέρα, να πάμε να το παίξουμε.

Γενικότερα καταλαβαίνω ότι ο κόσμος ταυτίζεται με τον στίχο. Εγώ μιλάω καθαρά προσωπικά για δικά μου βιώματα κι αυτό το κάνει εύκολο να γίνει το όχημα για τα βιώματα του άλλου και να πει ότι αυτος λεει την αλήθεια, πάω να φορέσω τη δική μου από πάνω. Λογικά βοηθάει που είναι και catchy ο ήχος. Μου αρέσει να φτιάχνω εικόνες – εξάλλου εικονογράφος είμαι – και η Ανισόπεδη Ντίσκο σίγουρα δημιουργεί εικόνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRockwave Nights: Pan Pan x Years of Youth στο Θέατρο Λυκαβηττού12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα