MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Pan Pan για Ανισόπεδη Ντίσκο: «Ο κόσμος ταυτίζεται με τον στίχο» (vid)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

«Τα δικά μου βιώματα γίνονται όχημα για τα βιώματα κάποιου άλλου» είπε ο Pan Pan για την Ανισόπεδη Ντίσκο.

Monopoli Team

Ο μουσικός Pan Pan, που κρύβεται πίσω από επιτυχίες όπως η Ανισόπεδη Ντίσκο, Τα Παιδιά Θέλουν Χορό και Χτύπα με σαν ρεύμα στην πίστα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4, για να μιλήσει για την τεράστια επιτυχία του πρώτου τραγουδιού, που γνώρισε ξανά επιτυχία μέσα από την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro και από τότε βρίσκεται ξανά στις πρώτες θέσεις των ελληνικών charts.

«Ήταν αναπάντεχη η επιτυχία. Εγώ έφτιαξα αυτό το τραγούδι, όπως φτιάχνω κάθε μου μουσική, στο σπίτι μου, με τους φίλους μου. Το νιώθω καταστροφικό να ξεκινάς να φτιάξεις κάτι και να σκέφτεσαι πού μπορεί να φτάσει. Το όνειρο μου ήταν να πάει όπου είναι να πάει. Πάντα όταν ξεκινάω κάτι, το θέμα είναι να αρέσει σε εμένα, στους φίλους μου, στη σύντροφό μου. Και από εκεί και πέρα, να πάμε να το παίξουμε.

Γενικότερα καταλαβαίνω ότι ο κόσμος ταυτίζεται με τον στίχο. Εγώ μιλάω καθαρά προσωπικά για δικά μου βιώματα κι αυτό το κάνει εύκολο να γίνει το όχημα για τα βιώματα του άλλου και να πει ότι αυτος λεει την αλήθεια, πάω να φορέσω τη δική μου από πάνω. Λογικά βοηθάει που είναι και catchy ο ήχος. Μου αρέσει να φτιάχνω εικόνες – εξάλλου εικονογράφος είμαι – και η Ανισόπεδη Ντίσκο σίγουρα δημιουργεί εικόνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRockwave Nights: Pan Pan x Years of Youth στο Θέατρο Λυκαβηττού12.09.2018

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Αφιέρωμα
Το πρώτο live των Metallica στην Ελλάδα δεν ήταν sold out
Εκδηλώσεις
Καλοκαίρι αλλιώς: Θέατρο, μουσικές βραδιές και stand-up comedy στην Ταράτσα του Λαμπέτη
Μουσικά Νέα
Ο Σωκράτης Μάλαμας ανακοίνωσε τις πρώτες καλοκαιρινές συναυλίες του
Δράσεις
Δικαίωμα στη Μουσική: Η ΚΟΑ συνεχίζει τα εκπαιδευτικά της προγράμματα
ShowBiz
Η Βίκυ Λέανδρος σε μια εμφάνιση – έκπληξη στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision
Μουσικά Νέα
30 χρόνια Γιάννης Κότσιρας: Sold out η πρώτη συναυλία στο Θέατρο Βράχων – Νέα ημερομηνία
Μουσικά Νέα
Η Μαρίνα Σπανού θα δώσει μια δωρεάν συναυλία στο Θησείο – εκεί που όλα ξεκίνησαν
Μουσικά Νέα
Εντυπωσιακή έναρξη για την Κάρμεν στη Λυρική Σκηνή
Μουσικά Νέα
Titanic Ocean: Η ταινία της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη με τη μουσική της Kid Moxie στο Φεστιβάλ Καννών 2026
Μουσικά Νέα
Ο Claudio Constantini για πρώτη φορά στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
Οι Blazin’ Quartet φέρνουν την “Κοσμογονία” τους στο Half Note Jazz Club
Θεατρικά Νέα
Ωδείο Ηρώδου Αττικού 2026: Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων