MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
24
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Εταιρεία μετέτρεψε εγκαταλελειμμένο στάδιο σε πολυτελή δωμάτια

Το Stadium Lofts αποτελεί απόδειξη της καινοτόμου αστικής ανάπλασης, διατηρώντας ένα κομμάτι της ιστορίας της Ινδιανάπολης και παρέχοντας ταυτόχρονα σύγχρονες λύσεις στέγασης.

Monopoli Team

Ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στην Ινδιανάπολη της Ιντιάνα κέρδισε την προσοχή, όταν μια εταιρεία ακινήτων και επενδύσεων μοιράστηκε μια ανάρτηση στο X, κάνοντας λόγο για «μία από τις πιο μοναδικές μετατροπές κατοικιών». Αυτό το μοναδικό συγκρότημα, γνωστό ως Stadium Lofts, ήταν πρώην στάδιο Bush Stadium, ένα γήπεδο μπέιζμπολ που μετατράπηκε σε 138 διαμερίσματα από την Core Redevelopment, έναν όμιλο κατασκευαστών στις μεσοδυτικές πολιτείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο γραφικό χωριό της Ελβετίας που ζήλεψε τη Βενετία και θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες12.09.2018

«Αρχικά, οι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήμασταν τρελοί που θέλαμε να μετατρέψουμε ένα εγκαταλελειμμένο στάδιο μπέιζμπολ σε διαμερίσματα», δήλωσε ο Cox, ο επικεφαλής της Core Redevelopment, σε συνέντευξή του στο CNBC Make It.

Το Bush Stadium χρησίμευσε ως έδρα των Indianapolis Indians από το 1931 έως το 1996. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήθηκε ως χωμάτινος στίβος για αρκετά χρόνια και τελικά ως χώρος αποθήκευσης αυτοκινήτων πριν εγκαταλειφθεί. Μέχρι το 2011, το στάδιο κινδύνευε με κατεδάφιση.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Περίεργα