MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
PARTY

To CT Garden Festival σηκώνει αυλαία με το Zucca Radio Party

Το CΤ Garden σηκώνει φέτος αυλαία μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στα 60 χρόνια της στιχουργικής διαδρομής του Γιώργου Παπαστεφάνου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πάρτι με το Zucca Radio και ελεύθερη είσοδο.

Monopoli Team

Το City Garden σηκώνει φέτος αυλαία στις 13 Ιουνίου και ώρα 21:00, μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στα 60 χρόνια της στιχουργικής διαδρομής του Γιώργου Παπαστεφάνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Μια αγάπη για το καλοκαίρι»: Αφιέρωμα για τα 60 χρόνια της διαδρομής του Γιώργου Παπαστεφάνου στο CT Garden12.09.2018

Μετά τη συναυλία, θα ακολουθήσει πάρτι με το Zucca Radio, στις 12:00 τα μεσάνυχτα με ελεύθερη είσοδο.

Στα πλατό, ο Γιάννης Μητσοκάπας και ο Throdef.

Γιάννης Μητσοκάπας. O γνωστός dj που οι μουσικές και τα parties του σε όλη τη χώρα μένουν αξέχαστα. Ο μουσικός παραγωγός και δημιουργός του Zucca Radio με σταθερή κλασσική πορεία και αμέτρητα events έχει εμπνεύσει γενιές του χτες, του σήμερα και του αύριο με την ανεξίτηλη καριέρα του, τον διαχρονικό ήχο και την γενικότερη μουσική κουλτούρα του.

ThroDef

O ThroDef, από τους πιο αναγνωρίσιμους dj και μουσικούς παραγωγούς σε όλη την Μεσόγειο: η «συμπαγής» μουσική ταυτότητά του δε χρειάζεται πλέον συστάσεις. Έχει στο ενεργητικό του remixes σε τραγούδια πασίγνωστων καλλιτεχνών, ενώ συνθέσεις του έχουν κυκλοφορήσει στις δημοφιλείς συλλογές Buddha Bar και Cafe de Anatolia. «Σκαρφαλώνει» τα σκαλοπάτια της επιτυχίας αλματωδώς κι αν αγαπάς τη house και δεν τον έχεις ακούσει ποτέ, μάλλον κάτι κάνεις λάθος…

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Zucca Radio Party
13 Ιουνίου 2024, 00:00 
City Garden, Λεωφόρος Βεΐκου 137, Αύλειος χώρος Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Γαλατσίου

Περισσότερα από Εκδηλώσεις