MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
04
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Παρουσιαστής του BBC αγνοείται στη Σύμη

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο 67χρονος παρουσιαστής του BBC, Dr Michael Mosley, αγνοείται στη Σύμη και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του.

author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Την είδηση για την εξαφάνιση του 67χρονου Dr Michael Mosley στο νησί της Σύμης επιβεβαίωσε ο ατζέντης του στην Press Association.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Dr Mosley, ο οποίος δεν φέρεται να είχε θέματα με την υγεία του, εξαφανίστηκε ενώ επέστρεφε πεζός από την παραλία του Αγίου Νικολάου στο νησί, την Τετάρτη 5 Ιουνίου.

Τις αρχές ειδοποίησε η σύζυγός του, η οποία ανησύχησε αφού ο άντρας της δεν είχε δώσει σημεία ζωής για πάνω από 6 ώρες.

Μάλιστα, έχει κοινοποιηθεί σχετική ανάρτηση σε τοπική ομάδα στο Facebook, για έκκληση βοήθειας για τον εντοπισμό του άνδρα.

Η ανάρτηση, η οποία περιλαμβάνει και μία φωτογραφία του 67χρονου αναφέρει: «Έχετε δει αυτόν τον άνδρα; Ξεκίνησε να επιστρέψει με τα πόδια από την παραλία του Αγίου Νικολάου περίπου στις 13:30 και δεν κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του. Οι φίλοι του ανησυχούν καθώς έχουν περάσει 6 ώρες από την τελευταία φορά που τον είδαν. Το όνομά του είναι Dr Mike Mosley και είναι ένα οικείο πρόσωπο για πολλούς Βρετανούς καθώς εμφανίζεται στο BBC».

Χρήστης στην ομάδα στο Facebook γράφει πως ο Dr Mosley «άφησε το τηλέφωνό του στο κατάλυμά του», ενώ αναφέρεται επίσης πως «αυτές τις μέρες είναι αρκετά δύσκολο να χαθεί κανείς στη Σύμη, καθώς πολλά από τα μονοπάτια έχουν ασφαλτοστρωθεί και υπάρχει πολύ μεγαλύτερη κίνηση ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές». 

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, για τον εντοπισμό του άνδρα επιχειρούν αυτή τη στιγμή έξι πυροσβέστες και η ομάδα «ΙΚΑΡΟΣ» (drone) Ρόδου.

Με πληροφορίες από Sky News.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Όταν οι Ναζί προχώρησαν στη μεγαλύτερη κλοπή έργων τέχνης στην ιστορία
Επίκαιρα
Bella Ciao #52: «The Orange Plague» – Στην πλάτη του αυτοκράτορα
Επίκαιρα
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών κατέκτησε το ιστορικό Concertgebouw του Άμστερνταμ
Επίκαιρα
Δήμος Αθηναίων: Άνοιξε στην Κυψέλη το πρώτο Κοινωνικό Κέντρο Ακοής και Ακουστικών Βαρηκοΐας στην Ελλάδα
Αφιέρωμα
30 Xρόνια Monopoli: Όσα ζήσαμε, όσα μοιραστήκαμε
Εκδηλώσεις
Συνέδριο για το θέατρο της ελληνικής διασποράς στο Παρίσι
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Επίκαιρα
The Ellinikon: Πράσινο, πολιτισμός και νέες εμπειρίες στην πόλη του μέλλοντος
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Επίκαιρα
Πλάκα: Κατέρρευσε παλιό κτίριο μετά από έκρηξη
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα