MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
03
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Ασημένια Βουλιώτη: Θα υποδυθεί την Μαρινέλλα στην ταινία για τη ζωή του Καζαντζίδη – Όσα είπε για τον ρόλο (vid)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε στις “Ψυχοκόρες” μίλησε για τον ρόλο-πρόκληση που θα αναλάβει στην νέα ταινία “Υπάρχω”.

author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η Ασημένια Βουλιώτη, η ηθοποιός που αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στις “Ψυχοκόρες” βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, για να μιλήσει για την δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, αλλά και για την νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί.

“Οι Ψυχοκόρες ήταν φοβερό δώρο για μένα. Πόσο μάλλον μετά τη σχολή, δεν το περίμενα. Όσο για τα επόμενά μου βήματα… νιώθω ότι πρέπει να πηγαίνεις με το ένστικτό σου, σε οδηγεί στον σωστό δρόμο” είπε αρχικά για την σειρά του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τον ρόλο της στην ταινία “Υπάρχω”, αποκαλύπτοντας ότι θα υποδυθεί την Μαρινέλλα: “Αυτή είναι μια τρομερή πρόκληση για εμένα. Δε θα ντουμπλάρουν τη φωνή μου. Ευελπιστώ να ακουμπήσω αυτή τη γυναίκα, είδωλο, μύθο. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να βρεθώ με τη Μαρινέλλα, θα το ήθελα πάρα πολύ όμως. Έχω διαβάσει πάρα πολλά για αυτή. Έχω δει πολλά βίντεο με τη ζωή της κατά τη διάρκεια που ήταν με τον Στέλιο Καζαντζίδη – γιατί εμένα αυτό με αφορά. Τη θαυμάζω τρομερά από μικρή, γιατί η μητέρα μου έχει μεγάλο έρωτα μαζί της” είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥπάρχω: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη12.09.2018

“Σκηνοθετεί ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος την ταινία. Μου είπαν ‘Μαρινέλλα, έλα να κάνουμε ένα κάστινγκ’ και έπαθα σοκ. Πέρασε καιρός για να μάθω ότι πήρα τον ρόλο. Με “κοσκίνισαν”. Ήθελαν να δουν πως ερμηνεύω, πως τραγουδάω, γιατί δεν είναι μόνο η ερμηνεία. Μιλάμε για ένα ρόλο συγκλονιστικό, για μια γυναίκα που έχει αφήσει μύθο. Η Μαρινέλλα είναι σταθμός στη ζωή του Στέλιο Καζαντζίδη” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Ο Χρήστος Μάστορας είναι φοβερός ηθοποιός, πέρα από την φοβερή του φωνή είναι συγκλονιστικός, μου δίνει πάρα πολλά στη πρόβα. Τώρα είμαστε στη φάση που ξεκινάμε γυρίσματα” είπε για τον συμπρωταγωνιστή της, frontman του συγκροτήματος Μέλισσες, αλλά και για την πορεία των γυρισμάτων.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Η TUDOR καλωσορίζει τη Charlotte de Witte
Cine News
Γιώργος Χρυσοστόμου για το ‘Κάμπινγκ’: «Είχα πολύ καιρό να κάνω κωμωδία στην τηλεόραση» (vid)
ShowBiz
Ο Theo James είναι ο νέος Global Brand Ambassador της Gant
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
ShowBiz
O Γιάννης Πάριος απαντά στα αρνητικά σχόλια
ShowBiz
Dolly Parton: Βανδαλίστηκε το αστέρι της στη Hollywood Walk of Fame
ShowBiz
Lisa Kudrow: Το ένα πράγμα που δεν θα έκανε ποτέ για χάρη των fans των ‘Friends’
Cine News
Μέγκαν Μαρκλ: Σε συζητήσεις για να επιστρέψει σε σειρά του Netflix
ShowBiz
«Απανταχού γυναίκες, σε οποια ηλικία, μη μασάτε»: Η Ελένη Ράντου, το bikini body στα 62 και μια κοινωνία που ακόμα κρίνει το γυναικείο σώμα
ShowBiz
Δύο μαύρα πουκάμισα: Δεύτερο trailer για την νέα σειρά του MEGA
ShowBiz
Απεβίωσε ο διανοούμενος Στέλιος Ράμφος σε ηλικία 87 ετών
Cine News
Ντέρτι: Νέο τρέιλερ μάς βάζει μέσα στο σύμπαν της νέας σειράς του ANT1