MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
17
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

«Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω»: Συγκλονίζει στο νέο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της η Celine Dion

Η Celine Dion είναι έτοιμη να πει τα πάντα για τη μάχη με την υγεία της στο νέο ντοκιμαντέρ “I Am: Celine Dion” για τη ζωή της. Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφορεί καταφέρνει να συγκινήσει…

Monopoli Team

Η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκινητικό πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ “I Am: Celine Dion” της αγαπημένης Καναδής τραγουδίστριας.

Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για τη διάγνωση της Dion με το σπάνιο σύνδρομο Stiff Person (SPS). Αφού ανέβαλε αρκετές από τις ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας της τον Δεκέμβριο του 2022, η Dion ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί σπασμούς που επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς της, προκαλώντας δυσκολίες στο περπάτημα αλλά και στη χρήση των φωνητικών χορδών στο τραγούδι.

Μέσα σε μόλις δύο λεπτά το τρέιλερ παρουσιάζει αρχειακό και παρασκηνιακό υλικό από την καριέρα της Dion, καθώς και νέες συνεντεύξεις με την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια να προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα της υγείας της μετά τη διάγνωση. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο φαίνεται να ξεσπά σε δάκρυα καθώς αφηγείται τις πρόσφατες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σχετικά με το θέμα αυτό και πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ συγκινητική εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στα Grammy – Ξέσπασαν όλοι σε χειροκροτήματα12.09.2018

Συγκλονίζει ιδιαίτερα τη στιγμή που ακούγεται να εξομολογείται στο τρέιλερ: «Είναι φανταστικό να κάνεις ηχογραφήσεις. Αλλά ακόμα πιο φανταστικό είναι να ανεβαίνεις στη σκηνή. Το δύσκολο δεν είναι να δίνεις συναυλίες αλλά να τις ακυρώνεις. Δουλεύω σκληρά καθημερινά, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι ένας αγώνας. Μου λείπει ο κόσμος. Μου λείπει τόσο πολύ. Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω».

Η ίδια δηλώνει πια έτοιμη να μιλήσει για τα πάντα, ενώ το ντοκιμαντέρ έρχεται να λειτουργήσει ως ένα γράμμα αγάπης προς τους θαυμαστές της αλλά και μια υπόσχεση από την ίδια, πως θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη φωνή της.

Το “I Am: Celine Dion” θα είναι διαθέσιμο για streaming στο Prime Video στις 25 Ιουνίου.

Με πληροφορίες από Variety. 

Περισσότερα από Cine News