MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
04
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Τελικός Conference League: 3 ζώνες ελέγχου, ελικόπτερα και drone γύρω από την OPAP Arena

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η πρώτη αναγνωριστική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του UEFA Conference League στις 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε χθες στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., υπό τον υπ. Προστασίας του Πολίτη.

author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η πρώτη αναγνωριστική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του UEFA Conference League στις 29 Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα (13/5) στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., στη λεωφόρο Κατεχάκη, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Η σύσκεψη ακολούθησε την επίσκεψη υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΓΑΔΑ στο Βέλγιο, όπου είχαν επαφές με τους αξιωματούχους ασφαλείας της UEFA, στο περιθώριο της αναμέτρησης Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα για την ίδια διοργάνωση. Πρόκειται για τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής και τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στη σύσκεψη, παραθέτοντας πληροφορίες – όχι μόνο για τα μέτρα τάξης που εφαρμόστηκαν από τις αρχές του Βελγίου, αλλά και για τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες των φιλάθλων της ιταλικής Φιορεντίνα, που θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Αθήνας τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟλονύκτια διαμαρτυρία στα Προπύλαια: Φοιτητές και καλλιτέχνες υπέρ του παλαιστινιακού λαού12.09.2018

Ο διπλός πονοκέφαλος της ΕΛ.ΑΣ.

Τα σημεία προβληματισμού για την ΕΛ.ΑΣ. να είναι δύο. Το πρώτο αφορά στη διεθνή συγκυρία και τις απειλές που έχουν διατυπώσει οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους για πραγματοποίηση επίθεσης κατά τη διάρκεια αθλητικών διοργανώσεων, όπως είναι οι αγώνες της τελικής φάσης του Champions League κ.ο.κ.. Δεν είναι τυχαίο ότι στη σύσκεψη μετείχαν αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, της υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, αλλά και της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ).

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Όταν οι Ναζί προχώρησαν στη μεγαλύτερη κλοπή έργων τέχνης στην ιστορία
Επίκαιρα
Bella Ciao #52: «The Orange Plague» – Στην πλάτη του αυτοκράτορα
Επίκαιρα
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών κατέκτησε το ιστορικό Concertgebouw του Άμστερνταμ
Επίκαιρα
Δήμος Αθηναίων: Άνοιξε στην Κυψέλη το πρώτο Κοινωνικό Κέντρο Ακοής και Ακουστικών Βαρηκοΐας στην Ελλάδα
Αφιέρωμα
30 Xρόνια Monopoli: Όσα ζήσαμε, όσα μοιραστήκαμε
Εκδηλώσεις
Συνέδριο για το θέατρο της ελληνικής διασποράς στο Παρίσι
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Επίκαιρα
The Ellinikon: Πράσινο, πολιτισμός και νέες εμπειρίες στην πόλη του μέλλοντος
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Επίκαιρα
Πλάκα: Κατέρρευσε παλιό κτίριο μετά από έκρηξη
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα