Πρεμιέρες: Ο Κασκαντέρ του έρωτα
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΜόλις τρεις οι νέες ταινίες της εβδομάδας με τον διασκεδαστικότατο «Κασκαντέρ» να ξεχωρίζει με την επισήμανση ότι θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Δευτέρα του Πάσχα.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟ «Κασκαντέρ» του Ντέιβιντ Λιτς είναι μια ρομαντική κομεντί για τα παρασκήνια ενός χολιγουντιανού μπλοκμπάστερ με πρωταγωνιστές-κράχτες τους πιο λαμπερούς από ποτέ Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμιλι Μπλαντ.
Κριτική και αίθουσες προβολής
Το γαλλικό «Στον ιστό του τρόμου» αποτελεί το δυνατό σκηνοθετικό ντεμπούτο του Σεμπαστιάν Βανιτσέκ που αποδεικνύεται μάστορας στην δημιουργία ανατριχίλας και κλειστοφοβικού τρόμου.
Κριτική και αίθουσες προβολής
Η τρίτη νέα ταινία είναι το animation «Γάτος με πέταλα» που θα λατρέψουν οι φαν του Γκάρφιλντ καθώς μας αποκαλύπτει την αιτία του κυνισμού και της αδυναμίας του στα λαζάνια!
Κριτική και αίθουσες προβολής
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε στην πόλη από Παρασκευή έως Κυριακή 7-9 Αυγούστου
- «Κλεμμένος Πειρατής» – «Beauty and Blue»: Το διπλό εκθεσιακό ταξίδι του Απόστολου Χαντζαρά στην Πάτμο
- Artist Unknown – Η Ήβη ήταν εδώ: Η συγκλονιστική ιστορία της ζωγράφου Ήβης Στάγκαλη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά