MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
15
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

«Ξεπούλησαν» 10 «must» ηπειρωτικοί προορισμοί για το Πάσχα – Ποιες είναι οι τιμές

Στα ύψη βρίσκονται οι προ-κρατήσεις σε μια σειρά από τουριστικούς προορισμούς στην ηπειρωτική Ελλάδα για το προσεχές τριήμερο των διακοπών του Πάσχα.

Monopoli Team

Στα ύψη βρίσκονται οι προ-κρατήσεις σε μια σειρά από τουριστικούς προορισμούς στην ηπειρωτική Ελλάδα για το προσεχές τριήμερο των διακοπών του Πάσχα, με τις πληρότητες να είναι ήδη σε επίπεδα άνω του 90%, έως και 98%-100%, σε περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς, της Κεντρικής ή Δυτικής Ελλάδας, όπως η Μονεμβασιά, το Λεωνίδιο, η Καλαμπάκα, η Ναύπακτος, τα Καλάβρυτα, τα Ιωάννινα και άλλες δημοφιλείς περιοχές. Οι δε τιμές για 3 διανυκτερεύσεις σε ολόκληρα διαμερίσματα ή αυτοτελής κατοικίες (όχι βίλες) κυμαίνονται από 300 έως και άνω των 500 ευρώ, όπου υπάρχει διαθεσιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάσχα στην Ελλάδα: Ιστορίες, έθιμα και παραδόσεις σε 11 πασχαλινούς προορισμούς12.09.2018

Αυτά αναφέρονται, μεταξύ άλλων, σε έρευνα του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates για τη ζήτηση για το τριήμερο του Πάσχα 3/5 έως 6/5 σε 10 «must», κατά το Δίκτυο, ηπειρωτικούς προορισμούς.

Όπως αναφέρεται στην έρευνα, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, πολλοί συμπολίτες μας φαίνεται να κινήθηκαν άμεσα και να προγραμμάτισαν τις διακοπές τις ημέρες του Πάσχα και κυρίως για το χρονικό διάστημα 3/5-6/5 ( Μ. Παρασκευή – Δευτέρα του Πάσχα). Οι προ-κρατήσεις για ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, κατάλληλα για οικογένεια, καταγράφονται σε υψηλά ποσοστά ιδιαίτερα στη νησιωτική αλλά και την ηπειρωτική Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάσχα στην Ελλάδα: Ιστορίες, έθιμα και παραδόσεις σε 11 πασχαλινούς προορισμούς12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b