MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Eurovision 2024: Ποιες είναι οι Alyona Alyona και Jerry Heil πίσω από το φαβορί της Ουκρανίας;

Ανάμεσα στις πέντε πρώτες θέσεις με τα φαβορί βρίσκεται η Ουκρανία με τις Alyona Alyona και Jerry Heil, οι οποίες θα ερμηνεύσουν το τραγούδι “Teresa and Maria”.

Credits: Instagram/thejerryheil
Monopoli Team

Οι μέρες πλησιάζουν μέχρι τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 και όλες οι χώρες με τους εκπροσώπους της είναι έτοιμες για να βάλουν «φωτιά» στη σκηνή αλλά και για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση.

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχηματικά της Eurovision για το ποιοι καλλιτέχνες είναι τα φαβορί, ανάμεσα σε αυτά, είναι και η Μαρίνα Σάττι η οποία είναι ήδη μέσα στη δεκάδα με το τραγούδι «Ζάρι». Ωστόσο, στις πέντε πρώτες θέσεις είναι και η Ουκρανία με τις Alyona Alyona και Jerry Heil, οι οπoίες θα ερμηνεύσουν το τραγούδι “Teresa and Maria”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρίνα Σάττι: «Μου άρεσε που είχε έναν αντίκτυπο το ‘Ζάρι’. Που δεν πέρασε απαρατήρητο» (vid)12.09.2018

Να σημειωθεί πως η Μαρίνα Σάττι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο okmag ανέφερε ότι έχει ζηλέψει το ρεφρέν της Ουκρανίας: «Μου αρέσει το ρεφρέν της Ουκρανίας, μακάρι να το είχα γράψει εγώ, το ζήλεψα, τα ήθελα να έχω γράψει εγώ αυτή τη μελωδία».

Η Ουκρανία φαίνεται να βγαίνει στην τέταρτη θέση σύμφωνα με τα στοιχηματικά της Eurovision 2024. Πρόκειται για το τραγούδι “Teresa and Maria” που το ερμηνεύουν οι Alyona Αlyona και Jerry Heil. Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι δυναμικό με λίγη ραπ. Και οι δυο ερμηνεύτριες «κουμπώνουν» ιδανικά πάνω στη σκηνή.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b