MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι Αντίπαλοι: Η νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο έρχεται στους κινηματογράφους

“Οι Αντίπαλοι” είναι η νέα ταινία του μοναδικού Λούκα Γκουαντανίνο (Call me by your name), με πρωταγωνίστρια τη Ζεντάγια

Monopoli Team

“Οι Αντίπαλοι” είναι η νέα ταινία του μοναδικού δημιουργού Λούκα Γκουαντανίνο, με πρωταγωνίστρια τη Ζεντάγια ως Τάσι Ντάνκαν. Η Τάσι είναι μια δυναμική, πρώην κορυφαία τενίστρια και νυν προπονήτρια που δεν απολογείται για τις μεθόδους της εντός και εκτός γηπέδου. Είναι παντρεμένη με έναν πρωταθλητή, ο οποίος δέχεται απανωτές ήττες (Μάικ Φάιστ). Η στρατηγική της για την ανάκαμψη του συζύγου της παίρνει αναπάντεχη στροφή όταν εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τον ξοφλημένο Πάτρικ (Τζος Ο΄Κόνορ) — τον πρώην καλύτερο του φίλο και παλιό σύντροφο της Τάσι.

Καθώς το παρόν και το παρελθόν τους έρχονται σε σύγκρουση και η ένταση κλιμακώνεται, η Τάσι πρέπει να αναρωτηθεί ποιο είναι το τίμημα της νίκης.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ και BAFTA Γκουαντανίνο (Να με φωνάζεις με τ΄όνομα σου, I Am Love) σκηνοθετεί σε σενάριο του Τζάστιν Κουρίτσκες. Την παραγωγή υπογράφουν οι Έιμι Πασκάλ, Γκουαντανίνο, Ζεντάγια, Ρέιτσελ Ο΄Κόνορ με τον Μπέρναρντ Μπέλιου στον ρόλο του executive producer.

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Ζεντάγια (Dune, Euphoria) πρωταγωνιστεί δίπλα στον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα, βραβείο SAG και υποψήφιο για BAFTA Τζος Ο΄Κόνορ (Το στέμμα) και τον υποψήφιο για BAFTA Μάικ Φάιστ (West Side Story).

Η δημιουργική ομάδα του Γκουαντανίνο περιλαμβάνει τον διευθυντή φωτογραφίας Σαγιόμπου Μόκντιπρομ, τη σκηνογράφο Μερίσα Λομπάρντο, τον μοντέρ Μάρκο Κόστα, καθώς και τον σχεδιαστή κοστουμιών Τζόναθαν Άντερσον. Τη μουσική της ταινίας υπογράφουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Τρεντ Ρέζνορ και Άτικους Ρος (Soul, Το κοινωνικό δίκτυο, Bones and All).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChallengers: H νέα ταινία του Luca Guadagnino δεν θα “ανοίξει” τελικά το Φεστιβάλ της Βενετίας12.09.2018

Η ταινία της Warner Bros. Pictures “Οι Αντίπαλοι” θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Απριλίου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b