MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Maestro: Στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν – Backstage φωτογραφίες

Έναν μήνα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της β’ σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά στο backstage των γυρισμάτων της μεγάλης αυτής παραγωγής.

Credits- Amalia Kovaiou | Φωτογραφίες: Αμαλία Κωβαίου
Monopoli Team

Κλακέτα, φώτα, κάμερα, πάμε! Έναν μήνα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της β’ σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά στη μεγάλη παραγωγή που κατέκτησε τις καρδιές εκατομμυρίων τηλεθεατών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έβαλε στο χαρτί τη συνέχεια της ιστορίας του «Maestro», δίνοντας πνοή στους ήρωες μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου που έγραψε και τον επίλογο της α’ σεζόν. Οι συντελεστές της σειράς του MEGA συναντήθηκαν ξανά το περασμένο καλοκαίρι και ξεκίνησαν τα γυρίσματα σε Αθήνα, Κέρκυρα και φυσικά στους Παξούς.

Καταπράσινα τοπία, σμαραγδένια νερά και ένας έναστρος ουρανός πάνω από τη μεγάλη πόλη είναι μόνο μερικά από τα σκηνικά που πλαισιώνουν τους χαρακτήρες του «Maestro» που θα μπουν και πάλι στις ζωές μας, μέσα από τη μικρή οθόνη.

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, με την πρώτη ελληνική σειρά που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, να κάνει πρεμιέρα στο MEGA, την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 22:40.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Maestro»
Πρεμιέρα 16 Μαίου στις 22:40
#Maestro

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη. Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος.
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παραγωγή: Alter Ego Mass Media S.A. MEGA 2023-2024

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b