MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TOP 10

Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα έχει μαραθώνιο Ιντιάνα Τζόουνς, αγαπημένες ταινίες και ευρωπαϊκό κινηματογράφο.

Monopoli Team

Έτοιμη για Όλα στο COSMOTE CINEMA 2HD, 15/04 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Γκας Βαν Σαντ , Ηθοποιοί: Νικόλ Κίντμαν,Ματ Ντίλον,Χοακίν Φίνιξ

Η Σούζαν Στόουν θέλει να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, και θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει χρησιμοποιήσει τρεις νεαρούς για να δολοφονήσουν τον σύζυγό της.

Ανάλυσέ το στο OPEN, 15/04 στις 21:15

Σκηνοθεσία: Χάρολντ Ράμις, Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπίλι Κρίσταλ, Λίζα Κούντροου

Υπόθεση: Ο ψυχίατρος Μπεν Σόμπελ, έχει μερικά προβλήματα: Ο γιος του κατασκοπεύει τους ασθενείς του όταν του εξομολογούνται τα προβλήματά τους, οι γονείς του δεν θέλουν να παρακολουθήσουν τον επερχόμενο γάμο του και τα προβλήματα των ασθενών του δεν του προκαλούν αίσθηση. Ο Πολ Βίτι, ένας μαφιόζος Νονός, έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα: Αιφνίδιες κρίσεις πανικού δημοσίως, ανικανότητα να σκοτώσει τους ανθρώπους που θα ήθελε και το χειρότερο, ανικανότητα στο κρεβάτι. Όταν οι ζωές αυτών των δύο διασταυρωθούν τυχαία, ο Ντον Πολ Βίτι, αποφασίζει ότι βρήκε τον άνθρωπο που θα τον ελευθερώσει από τα προβλήματά του εντός δύο εβδομάδων, πριν συναντηθούν όλοι οι Ντον της μαφίας για το ετήσιο συνέδριό τους…

Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού στο COSMOTE CINEMA 1HD, 16/04 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ , Ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ,Κάρεν Άλεν,Πολ Φρίμαν

Με όπλα τη γοητεία και την εξυπνάδα του, ο αρχαιολόγος Ιντιάνα Τζόουνς αναλαμβάνει δράση και σπεύδει να διαφυλάξει από τα χέρια των Ναζί τη χαμένη Κιβωτό, η οποία θεωρείται ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις… Η ταινία κέρδισε 4 Όσκαρ.

Θέλημα Θεού στην ΕΡΤ3, 16/04 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Φρανσουά Οζόν, Πρωταγωνιστούν: Μελβίλ Πουπό, Ντενίς Μενοσέτ, Σουόν Αρλώ, Ερίκ Καραβακά, Ζοζιάν Μπαλασκό

Υπόθεση: Ο Αλεξάντρ ζει στη Λυών με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Μια ημέρα μαθαίνει τυχαία ότι ο ιερέας που τον κακοποίησε, όταν ήταν πρόσκοπος, εξακολουθεί να δουλεύει με παιδιά. Αποφασίζει να αναλάβει δράση και τον ίδιο δρόμο ακολουθούν άλλα δύο θύματα του ιερέα, ο Φρανσουά και ο Εμμανουέλ. Οι τρεις τους ενώνονται για να «σηκώσουν το πέπλο της σιωπής» γύρω από τη δοκιμασία τους. Αλλά οι επιπτώσεις και οι συνέπειες δεν θα αφήσουν κανέναν ανεπηρέαστο…

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Ναός του Χαμένου Θησαυρού στο COSMOTE CINEMA 1HD, 17/04 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ , Ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ,Κέιτ Κάπσοου,Φίλιπ Στόουν

Ο Ιντιάνα Τζόουνς αναλαμβάνει μια ακόμη αποστολή! Αυτή τη φορά, καλείται να ανακτήσει την ιερή πέτρα που έχει κλαπεί από έναν ναό και ταυτόχρονα να σώσει μια παρέα παιδιών που έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Η ταινία κέρδισε Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Έιμι Γουάινχαουζ vs Ghostbusters12.09.2018

Χτυπημένος από Έρωτα στην ΕΡΤ1, 17/04 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον, Πρωταγωνιστούν: Άνταμ Σάντλερ, Έμιλι Γουάτσον, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Λούις Γκουζμάν

Για τον Μπάρι Ίγκμαν η επιβίωση είναι δύσκολη. Βρίσκεται συναισθηματικά απομονωμένος μέσα στο χαοτικό σύμπαν μιας αμερικάνικης μεγαλούπολης, παγιδευμένος στον ιστό μιας ζωής χωρίς συναισθηματικό ενδιαφέρον και ένταση. Μια δυναστική οικογένεια με επτά αδερφές που τον καταπιέζουν, μια εργασία χωρίς ουσία και βάρος, μια κενή συναισθηματική ζωή. Όταν βρεθεί «χτυπημένος από έρωτα», θα καταστρατηγήσει τις «αρχές» του, θα αντιμετωπίσει μια σπείρα εκβιαστών και θα ταξιδέψει πρώτη φορά με αεροπλάνο.

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία στο COSMOTE CINEMA 1HD, 18/04 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ , Ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ,Σον Κόνερι,Άλισον Ντούντι

Ο Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει με νέα αποστολή. Αν κι έχει αποφασίσει να αποφεύγει τις μεγάλες συγκινήσεις, δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια νέα περιπέτεια που τον θέλει να αναζητά το Ιερό Δισκοπότηρο… Η ταινία τιμήθηκε με Όσκαρ.

Ριψοκίνδυνοι Άνδρες στην ΕΡΤ3, 19/04 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Κοζίνσκι, Πρωταγωνιστούν: Τζεφ Μπρίτζες, Τζος Μπρόλιν, Τζένιφερ Κόνελι, Τέιλορ Κιτς, Μάιλς Τέλερ, Τζέιμς Μπατζ Ντέιλ

Υπόθεση:Το «Ριψοκίνδυνοι Άνδρες», βασισμένο στην πραγματική ιστορία των ηρώων του Granite Mountain, είναι το συγκλονιστικό χρονικό μίας ομάδας τοπικών πυροσβεστών που μέσα από την ελπίδα, την αυταπάρνηση και τη θέληση να προστατεύσουν οικογένειες, κοινότητες και ολόκληρη τη χώρα, κατάφεραν να μετατραπούν στο πιο επίλεκτο πυροσβεστικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Όσο οι περισσότεροι από μας τρέχουν για να διαφύγουν από τον κίνδυνο, αυτοί τρέχουν προς αυτόν – προσέχουν τις ζωές μας, τα σπίτια μας, καθετί που αγαπούμε, την ώρα που διαμορφώνουν μία μοναδική αδελφική σχέση που μπαίνει σε πρώτο πλάνο κατά τη διάρκεια μίας κρίσιμης πυρκαγιάς.

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου στο COSMOTE CINEMA 1HD, 19/04 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ , Ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ,Κέιτ Μπλάνσετ,Κάρεν Άλεν

Δύο σχεδόν δεκαετίες μετά την τελευταία του περιπέτεια στη μεγάλη οθόνη, ο διάσημος αρχαιολόγος Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει στην ενεργό δράση, για να ανακαλύψει το μυστικό που κρύβεται πίσω από ένα μυστηριώδες κρυστάλλινο κρανίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι θα δούμε τον Απρίλιο στην COSMOTE TV; Νέες σειρές με Τζιανκάρλο Εσποζίτο, Κρίστιαν Σλέιτερ, Ίντρις Έλμπα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b