MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Έιμι Γουάινχαουζ vs Ghostbusters

Η βιογραφία της Έιμι Γουάινχαουζ απέναντι στους νέους «Ghostbusters». Διαλέξτε τι θα δείτε στην τρέχουσα βδομάδα που μετράει 8 νέα φιλμ.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου

Λογικά το μεγαλύτερο μέρος του κοινού θα σπεύσει να δει το «Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου» όπου η συνεργασία παλιών και νέων Ghostbusters οδηγεί το franshise σε νέες περιπλανήσεις.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Back to black

Το αριστουργηματικό τραγούδι της Έιμι Γουάινχαουζ «Back to black» χαρίζει τον τίτλο στη βιογραφία της αδικοχαμένης βρετανίδας μουσικού αλλά η ταινία δεν προσφέρει κάτι νέο ή συνταρακτικό γύρω από την ζωή ή την καριέρα της.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Στενές επαφές με τον Διάβολο

Αντίθετα, στο μεταφυσικό θρίλερ «Στενές Επαφές με τον Διάβολο» των Κόλιν και Κάμερον Κερνς οι ευχάριστες εκπλήξεις είναι περισσότερες των δοκιμασμένων λύσεων.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Για πάντα νέοι

Πάντως το σημαντικότερο φιλμ της εβδομάδας μάλλον είναι το ημι αυτοβιογραφικό «Για Πάντα Νέοι» της ηθοποιού Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι η οποία παρουσιάζει υποδειγματικά τη ζωή και τα όνειρα κάποιων νεαρών ηθοποιών στη Γαλλία του ’80.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τοτέμ

Στο μεξικάνικο «Τοτέμ» της Λίλα Αβιγιές που έφτασε μέχρι την πεντάδα των διεθνών Οσκαρ το θέμα είναι η απώλεια όπως τη βιώνει ένα μικρόκορίτσι.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μαθήματα της Μπλάγκα

Ο Βούλγαρος σκηνοθέτης ΣτέφανΚομαντάρεφ υπογράφει με τα «Μαθήματα της Μπλάγκα» μια ακόμη σκληρή μαρτυρία γύρω από την μετα-κομμουνιστική καθημερινότητα της χώρας του.
Αίθουσες προβολής

Οι Ελευσίνιοι

Το νέο ντοκιμαντέρ του Φίλιππου Κουτσαφτή για την Ελευσίνα τιτλοφορείται «Οι Ελευσίνιοι» και έρχεται δύο δεκαετίες μετά από την υπερπετυχημένη «Αγέλαστο Πέτρα».
Αίθουσες προβολής

Ο Χορός των Φαντασμάτων

Τέλος, το παιδικό animation «Ο Χορός των Φαντασμάτων» των Κιμ Μπέρντον και Ρόμπερτ Τσάντλερ είναι βασισμένο στο «Φάντασμα του Κάντερβιλ» του ΟσκαρΓουάιλντ.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b