MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ ΤΟΥ FITNESS

Spetsathlon: Γιορτάζει 10 χρόνια γεμάτα μοναδικές στιγμές και δυνατές αθλητικές συγκινήσεις

Γεμάτη εικόνες και αναμνήσεις από τα 10 χρόνια της διοργάνωσης ήταν η Συνέντευξη Τύπου για τον εορτασμό της πρώτης δεκαετίας του Spetsathlon.

author-image Ελένη Δασκαλάκη

Οι εικόνες και οι αναμνήσεις 10 υπέροχων χρόνων ξετυλίχθηκαν στη επετειακή Συνέντευξη Τύπου για τον εορτασμό της πρώτης δεκαετίας του Spetsathlon, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα τύπου του ΟΑΚΑ.

Το Spetsathlon είναι η πρώτη διοργάνωση που συνέβαλε στην προβολή και εξάπλωση του ερασιτεχνικού τριάθλου στη χώρα, ανοίγοντας το δρόμο της συμμετοχής και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη χιλιάδων αθλητών σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν προσωπικότητες που τιμούν διαχρονικά τη διοργάνωση και αναφέρθηκαν στην επιρροή που έχει ο θεσμός στον τουρισμό και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της χώρας, αναδεικνύοντας παράλληλα τις ομορφιές και τις αξίες της περιφέρειας. Μεταξύ αυτών η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κα. Δόμνα Μιχαηλίδου, η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα. Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γεώργιος Μαυρωτάς, η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κα. Έρρικα Πρεζεράκου και η Δήμαρχος Σπετσών, κα. Ευγενία Φραγκιά.

Από αριστερά: Μαρία Κούρταλη, Γιάννης Καποδίστριας, Μαρίνα Κουταρέλλη, Ιωάννα Μπερίου

Θερμό χειροκρότημα απέσπασαν τα βίντεο με στιγμιότυπα από τις διοργανώσεις των 10 ετών, που θύμισαν σε όλους τη στενή σχέση που έχει το Spetsathlon τόσο με κορυφαίες αθλητικές στιγμές και επιδόσεις, όσο και με προσωπικές στιγμές που έζησαν πολλοί στο νησί κατά τη διάρκεια των αγώνων, μεταξύ των οποίων και διακεκριμένοι Έλληνες αθλητές.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης ήταν η έκπληξη με το σβήσιμο της επετειακής τούρτας Spetsathlon και η κοινή πρόποση χορηγών και συντελεστών για τη νέα  δεκαετία που ξεκινάει με τη διαχρονική Moët & Chandon.

Οικοδέσποινα της εκδήλωσης που παρουσίασε η δημοσιογράφος Μαρία Ζαφειράτου ήταν, φυσικά, η Ιδρύτρια και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetsathlon, Μαρίνα Κουταρέλλη, η οποία εμφανώς συγκινημένη δήλωσε:

«Το Spetsathlon φέτος κλείνει τα 10 του χρόνια και μαζί του γιορτάζουμε όλες τις ξεχωριστές στιγμές και τις δυνατές συγκινήσεις που ζήσαμε στη διάρκεια των χρόνων αυτών. Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που σε κάθε νέα διοργάνωση οι συμμετέχοντες γίνονται ολοένα και περισσότεροι, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους στο ερασιτεχνικό τρίαθλο, αλλά και επιβεβαιώνοντας πως το Spetsathlon ήταν και είναι μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που τους αγκαλιάζει όλους. Με την αμέριστη βοήθεια των χορηγών και της τοπικής κοινωνίας, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και υψηλότερες επιδόσεις».

Περισσότερα από Fitness
VIMA_WEB3b