MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Eurovision 2024: Ποια είναι τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού;

Ποιες συμμετοχές προβλέπεται να κατακτήσουν τις 5 πρώτες θέσεις;

(Instagram/the_baby_lasagna_ , angelinamango_ , alyona.alyona.official)
Monopoli Team

Περίπου ένας μήνας έμεινε μέχρι τον τελικό της Eurovision 2024 όπου θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας και συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου 2024.

Τα στοιχήματα έχουν πάρει «φωτιά» για το ποιοι καλλιτέχνες είναι τα φαβορί και ανάμεσα σε αυτά, είναι και η Μαρίνα Σάττι η οποία είναι ήδη μέσα στη δεκάδα με το τραγούδι «Ζάρι». Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει η συμμετοχή της Ελβετίας καθώς θα παρουσιάσει ένα τραγούδι που έχει στοιχεία όπερας και ραπ. Μέχρι στιγμής, ο κόσμος έχει «κολλήσει» με το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ποιες χώρες είναι τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη της Eurovision 2024;

1. Ελβετία

Στην πρώτη θέση είναι η Ελβετία με το τραγούδι The Code που το ερμηνεύει ο Nemo. Έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις στο κοινό καθώς πρόκειται για ένα τραγούδι με στοιχεία ραπ και όπερας.

Ποιος είναι ο Nemo;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNemo: Γνωρίστε το φαβορί για την πρώτη θέση της Eurovision12.09.2018

Όπως φαίνεται από τα στοιχηματικά της Eurovision 2024, εκείνος που θέλουν να κερδίσει είναι ο Nemo. Ο Nemo Mettler γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1999 στην Ελβετία. Είναι γνωστός ως ράπερ, τραγουδιστής και μουσικός. Έχει μάλιστα και το ταλέντο να παίζει βιολί, πιάνο και ντραμς. Ο Nemo έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής τρία EP τόσο στα ελβετικά και γερμανικά όσο και στα αγγλικά. Το τραγούδι, Du ήρθε στην τέταρτη θέση στα ελβετικά charts το 2017 και αργότερα έγινε πλατινένιο. Μάλιστα, αν τυχόν κερδίσει, θα είναι η πρώτη φορά που θα κατακτά την πρώτη θέση ένας non-binary καλλιτέχνης.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b