MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εμμηνόπαυση και διατροφή: Πώς αυτό που τρως μπορεί να επηρεάσει τα συμπτώματα

Η εμμηνόπαυση έρχεται με πολλά σκαμπανεβάσματα. Για παράδειγμα καθώς τα επίπεδα οιστρογόνων σας μειώνονται, άλλα πράγματα όπως η θερμοκρασία και το βάρος σας μπορεί να αυξηθούν. Λοιπόν, πώς θα παραμείνετε ισορροπημένοι στο τρενάκι που ονομάζεται εμμηνόπαυση;

Monopoli Team

Κατά μέσο όρο, η εμμηνόπαυση συμβαίνει γύρω στα 51 – αυτό σημαίνει ότι έχετε σταματήσει να έχετε περίοδο για ολόκληρους 12 μήνες. Αλλά μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε τα συμπτώματα νωρίτερα από ό, τι περιμένετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕμμηνόπαυση: Σημαίνει τους τίτλους τέλους για την ερωτική μας ζωή;12.09.2018

Η περιεμμηνόπαυση – η χρονική περίοδος λίγο πριν την εμμηνόπαυση – μπορεί να επηρεάσει τις γυναίκες συνήθως από τα 40 τους, αν και μπορεί να ξεκινήσει από τα μέσα της δεκαετίας των 30 ή μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 50. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε εξάψεις, εναλλαγές της διάθεσης και να έχετε χαμηλή ενέργεια, ενώ η μείωση των οιστρογόνων μπορεί να αρχίσει να επηρεάζει τα οστά, τη μυϊκή μάζα και τον μεταβολισμό σας. Ευτυχώς όμως η κατάλληλη διατροφή μπορεί να βοηθήσει με τη μείωση των συμπτωμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑύξηση βάρους στην εμμηνόπαυση: Βρήκαμε το… αντίδοτο!12.09.2018

Πώς τα τρόφιμα επηρεάζουν τα συμπτώματα;

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b