MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Προβληματισμός και «επανεστίαση» στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας

Το νέο έγκλημα επανέφερε επιτακτικά στην επιφάνεια την ανάγκη “επανατοποθέτησης” της πολιτείας και πιθανόν αναθεώρησης των μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής για την αντιμετώπιση τέτοιων εγκλημάτων.

Monopoli Team

Η τραγική δολοφονία της 28χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στους Αγίου Αναργύρους, σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, άνοιξε ένα νέο πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Στο επίκεντρο οι γυναικοκτονίες, αλλά και οι γενικότερες συνθήκες ασφάλειας της χώρας, παρά τη θέσπιση συγκεκριμένων μέτρων από την κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης και της πάταξης της ενδοοικογενειακής βίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τη μαχαίρωσε ενώ μιλούσε με το 100 ζητώντας περιπολικό για να την πάει σπίτι12.09.2018

Το νέο έγκλημα επανέφερε επιτακτικά στην επιφάνεια την ανάγκη “επανατοποθέτησης” της πολιτείας και πιθανόν αναθεώρησης των μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής για την αντιμετώπιση τέτοιων εγκλημάτων, είτε γιατί εκ του αποτελέσματος τα μέτρα δεν φαίνεται να απέδωσαν, είτε γιατί δεν εφαρμόζονται όπως θα έπρεπε για να είναι αποτελεσματικά.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b