MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Η σοκαριστική ιστορία του Μάρκο Μπελόκιο

Με τη νέα του ταινία «Το αγόρι του Θεού» ο Μάρκο Μπελόκιο μας θυμίζει ξανά πόσο σπουδαίος σκηνοθέτης παραμένει ακόμη και σήμερα.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Αγόρι του Θεού

Το υποψήφιο για Χρυσό Φοίνικα πέρυσι στις Κάνες «Αγόρι του Θεού» του 85χρονου ιταλού σκηνοθέτη, αφηγείται την πραγματική ιστορία της αρπαγής ενός μικρού εβραιόπουλου από τους ανθρώπους του Πάπα στην Μπολόνια του 1858.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Αγώνας για τη δόξα

Τις διαφορές μεταξύ νικητών και χαμένων με αφορμή το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλλυ του 1983 επιχειρεί να ανιχνεύσει το μηχανοκίνητο φιλμ «Αγώνας για τη δόξα».
Αίθουσες προβολής

Αδέσποτα κορμιά

Με το ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα κορμιά» η Ελίνα Ψύκου διατυπώνει ένα ευρύτερο προβληματισμό πάνω στην άμβλωση, την εξωσωματική γονιμοποίηση και την ευθανασία στη σημερινή Ευρώπη.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Χίμαιρα

Η νέα ταινία της Ιταλίδας Αλίτσε Ρορβάκερ τιτλοφορείται «Χίμαιρα» και αφορά στις σουρεαλιστικές περιπέτειες μιας συμμορίας τυμβωρύχων που αναζητά σπάνιους αρχαιολογικούς θησαυρούς στην Ετρουσκική Νεκρόπολη της Ταρκυνίας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Κούκλες της Δρέσδης

Το ατμοσφαιρικό φιλμ του Αλέξη Τσάφα, «Κούκλες της Δρέσδης» περιγράφει την ερωτική σχέση δύο γυναικών στην ρομαντική γερμανική πόλη.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία

Τιτανομαχία τεράτων με πλούσια οπτικά εφέ είναι το «Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία» που συνεχίζει την ιστορία από εκεί που μας άφησε το «Γκοτζίλα vs Κονγκ».
Αίθουσες προβολής

Baghead: Η Μάγισσα των Νεκρών

Τέλος στο θρίλερ «Baghead: Η Μάγισσα των Νεκρών» του Αλμπέρτο Κορεδόρμπαμπούλες και μπαρόβιοι γίνονται ένα.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b