MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Kinds of Kindness: Η νέα ταινία του Λάνθιμου με την Emma Stone απέκτησε teaser trailer

Μόλις κυκλοφόρησε το teaser της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, με τους Emma Stone, Willem Dafoe, Margaret Qualley.

Monopoli Team

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από την επιτυχία του “Poor Things” στα Όσκαρ και έχουμε ήδη λόγο να ανυπομονούμε για την επόμενη συνεργασία του Γιώργου Λάνθιμου με την βραβευμένη με Όσκαρ, Emma Stone, στην νέα ταινία τους, με τίτλο “Kinds of Kindness”.

Μάλιστα, η Searchlight μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της νέας ταινίας του Λάνθιμου, που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου.

Εκτός από την Emma Stone, στην ταινία θα δούμε τους Willem Dafoe και Margaret Qualley, οι οποίοι έπαιξαν και στο “Poor Things”, αλλά και τους Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer. Ο Alwyn είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Stone και Λάνθιμο στην ταινία εποχής “The Favourite” του 2018.

Ο Λάνθιμος έγραψε το σενάριο για το “Kinds of Kindness” μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στις ταινίες του “Ο Αστακός”, “Ο Κυνόδοντας” και “Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού”.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, το “Kinds of Kindness” είναι ένας “μύθος-τρίπτυχο, που ακολουθεί έναν άντρα χωρίς επιλογές που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα επέστρεψε και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης”.

Το “Kinds of Kindness” γυρίστηκε στη Νέα Ορλεάνη στα τέλη του 2022.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b