MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Εντός της εβδομάδας η ρύθμιση για τη Golden Visa στη Βουλή

Οι αλλαγές που προωθούνται στο μέτρο της Golden Visa κρίθηκαν αναγκαίες προκειμένου – ειδικά σε περιοχές υψηλότατης ζήτησης όπως λ.χ. το κέντρο της Αθήνας – να καταστεί πιο δύσκολη η απόκτηση ακινήτων από ξένους επενδυτές.

Monopoli Team

Κατατίθεται μέσα στην εβδομάδα στη Βουλή, και ψηφίζεται μετά τις 25η Μαρτίου, η ρύθμιση για τα νέα αυξημένα όρια της Golden Visa. Ο ακριβής χρόνος κατάθεσης δεν είναι ακόμη καθορισμένος καθώς το πρόγραμμα της Βουλής είναι φορτωμένο και κυριαρχεί η συζήτηση του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών σε επίπεδο αρχηγών.

Οι αλλαγές που προωθούνται στο μέτρο της Golden Visa κρίθηκαν αναγκαίες προκειμένου – ειδικά σε περιοχές υψηλότατης ζήτησης όπως λ.χ. το κέντρο της Αθήνας – να καταστεί πιο δύσκολη η απόκτηση ακινήτων από ξένους επενδυτές και έτσι να «ελευθερωθεί» ένας αριθμός ακινήτων για τους μόνιμους κατοίκους. Ρυθμίσεις που θα ενταχθούν στο πλέγμα των μέτρων που ήδη υλοποιεί η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης που ταλανίζει τη χώρα.

Η ρύθμιση σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα καθιερώνει τρεις ταχύτητες απόκτησης Golden Visa ανάλογα με την τοποθεσία της επένδυσης με προνομιακή μεταχείριση για τις επενδύσεις σε διατηρητέα κτίρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ΕΕ σχεδιάζει την επιβολή δασμών στα σιτηρά που εισάγει από τη Ρωσία για να κατευνάσει τους αγρότες12.09.2018

Με βάση αυτά, το όριο αυξάνεται από τις 500.000€ στις 800.000€ για τις περιοχές «φιλέτα» , με τη μεγαλύτερη ζήτηση:

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b