MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Παρίσι 2024: Παρουσιαστήκαν οι επίσημες αφίσες για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες

Πολλά αθλήματα αναπαρίστανται στις αφίσες, ιδιαιτέρως τα τέσσερα νέα που το Paris 2024 πρόσθεσε στο πρόγραμμά του: breaking, sport climbing, skateboarding και surfing.

Monopoli Team

Κατόπιν προσκλήσεως από την Οργανωτική Επιτροπή, ο εικονογράφος Ugo Gattoni δημιούργησε μια «νωπογραφία», τιμώντας τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για το καλοκαίρι του 2024 στην Πόλη του Φωτός.

Μετά από 2.000 ώρες εργασίας, ο καλλιτέχνης δημιούργησε με λεπτομέρεια ένα πλούσιο και χαρωπό σύμπαν, σε δύο διακριτές αφίσες κάθε μία εκ των οποίων αιχμαλωτίζει το πνεύμα του Ολυμπισμού και του Παραολυμπισμού αντιστοίχως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛούβρο: Ετοιμάζει έκθεση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ενόψει των φετινών Αγώνων στο Παρίσι12.09.2018

Οι αφίσες Paris 2024 βρίθουν περίτεχνων λεπτομερειών· πολλαπλά επίπεδα αφηγήσεων, από μια ευρεία επισκόπηση μέχρι κρυμμένες ιστορίες που αποκαλύπτονται μετά από κοντινή εξέταση. Το έργο μεταμορφώνει το Παρίσι σε ένα φανταστικό αθλητικό κεντρικό αστικό τοπίο όπου εμβληματικά τοπόσημα αναμειγνύονται με αθλητική ενέργεια. Εγκαταλείποντας την παράδοση, το Paris 2024 παρουσιάζει μία μόνον «νωπογραφία», ενσωματώνοντας ποικίλα στοιχεία και σύμβολα που είναι συνώνυμα με τους Αγώνες, περιλαμβανομένων των Ολυμπιακών Δακτυλίων, μασκότ και τοπόσημων όπως ο Πύργος του Άιφελ και ο Σηκουάνας.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b