MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Invincible Shield: Οι Judas Priest κυκλοφόρησαν νέο εκρηκτικό δίσκο

Ο διάδοχος του απολαυστικού “Firepower” είναι πλέον εδώ. Οι Judas Priest κυκλοφόρησαν σήμερα το νέο τους δίσκο, με τίτλο “Invincible Shield”

Monopoli Team

Η μεγάλη επιστροφή των Judas Priest είναι γεγονός. Ο 19ος δίσκος των Metal Gods, που ονομάζεται “Invincible Shield”,  μόλις κυκλοφόρησε.

Η σφοδρότητα και η ένταση παραμένει το σήμα κατατεθέν μιας από τις εμβληματικότερες heavy metal μπάντες όλων των εποχών. Η φωνή του Rob Halford ακόμα “χτυπάει” νότες που διαπερνούν τις αισθήσεις.

“Δεν χρειάζεται να είσαι νέος για να είσαι γρήγορος”, αναφέρουν ήδη οι πρώτες διθυραμβικές κριτικές.

Μία πρώτη γεύση από τον δίσκο είχαμε πάρει ήδη από τον Οκτώβριο με το “Panic Attack”, ενώ σειρά είχε το “Trial by Fire”και το “Crown of Horns”, με το “The Serpent and the King” να κυκλοφορεί πριν από λίγες εβδομάδες στις 22 Φεβρουαρίου. Κάθε κομμάτι εξερευνούσε και μια διαφορετική πλευρά των Judas Priest, κάνοντας μας να ανυπομονούμε ακόμα πιο πολύ για την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του συγκροτήματος εδώ και έξι χρόνια.

Οι Judas Priest ξεκινούν στις 18 Απριλίου την παγκόσμια περιοδεία τους, η οποία θα τους φέρει το καλοκαίρι στη χώρας μας στο πλαίσιο του Release Athens.

Tην Κυριακή 21 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, μαζί με τον Bruce Dickinson και τους Accept, θα χαρίσουν μια βραδιά-ορόσημο για τους φίλους του σκληρού ήχου στη χώρα μας.

Ακούστε ολόκληρο τον δίσκο εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRelease 2024: Bruce Dickinson και Judas Priest έρχονται για ένα live στην Πλατεία Νερού12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b