MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Πάτρα για τα κρούσματα μηνιγγίτιδας σε φοιτητές

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα ενημερώσει τους πολίτες αλλά και θα εξετάσει το ενδεχόμενο πιθανής λήψης περαιτέρω μέτρων.

Monopoli Team

Ανησυχία επικρατεί στην Πάτρα λόγω του τρίτου κρούσματος μικροβιακής μηνιγγίτιδας σε 20χρονο φοιτητή, ενώ για το λόγο αυτό επισκέπτεται την πόλη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να ενημέρωσει τους πολίτες αλλά και να εξεταστεί το ενδεχόμενο πιθανής αναγκαιότητας λήψης περαιτέρω μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέο κρούσμα μηνιγγίτιδας σε φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση12.09.2018

Το τρίτο κρούσμα όπως γράφει το pelop.gr αφορά σε φοιτητή της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που εδρεύει στις εγκαταστάσεις του πρώην ΤΕΙ στο Κουκούλι. Ο 20χρονος φοιτητής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας και διευθύντριας της Μονάδας Φωτεινής Φλίγκου, η οποία πλαισιώνεται από όλες τις ιατρικές ειδικότητες που παρακολουθούν και ελέγχουν τη λειτουργία των ζωτικών του οργάνων. Η ίδια ομάδα περιέθαλψε το δεύτερο κρούσμα που αφορούσε 20χρονη φοιτήτρια του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία εξήλθε προχθές από τη ΜΕΘ και νοσηλεύεται πλέον στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b