MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πέμη Ζούνη: «Η δουλειά του ηθοποιού είναι λούνα παρκ μπροστά στην πολιτική» (vid)

“Η πολιτική είναι πολύ άγριο πράγμα. Μπορεί να σε διαβρώσει η εξουσιολαγνεία” είπε η Πέμη Ζούνη στο “Καλύτερα Αργά”

Monopoli Team

Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε στην εκπομπή του Action24 “Καλύτερα Αργά” και μίλησε στην Αθηναϊδα Νέγκα για την πορεία της μέχρι σήμερα, για την πολιτική και την τηλεόραση.

“Θαυμάζω πολύ τις γυναίκες που είναι μόνο κωμικές, εγώ είμαι δραματική χονδρικά. Αλλά δεν είμαι drama queen, δεν υπερβάλλω, ίσα ίσα που γειώνω, δηλαδή είμαι της άποψης ότι το μελό δεν πρεπει δεν είναι βιασμένο, το μελό προκύπτει όταν αντιστέκεσαι στο κλάμα, κι εκεί κάποιος με ενσυναίσθηση μπορει να συγκινηθεί πιο πολύ” ανέφερε η ηθοποιός και απαντώντας στην Αθηναϊδα Νέγκα για το “μελό” που χαρακτηρίζει τη χώρα μας, σχολίασε:

“Αυτό το μεσογειακό συνεχίζει, είναι ένα γλυκο πράγμα μιας φυλής, αλλα αν δεν συνοδευτεί από μία αντίστοιχη δουλειά στο κεφάλι, είναι και μοιραίο για το λαό μας. Νομίζω ότι αυτο το φαινόμενο δεν θα φύγει εύκολα, ο έλληνας συνεχίζει να είναι η επιτομή της αβάσταχτης ελαφρότητας του είναι”.

Η Πέμη Ζούνη μίλησε και για την εμπειρία της στην πολιτική, μιας και υπήρξε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2009. “Η πολιτική για εμένα έχει κλείσει. Είχε πολύ άσχημο τέλος. Παραιτήθηκα και τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα, τα μαθήματα ήταν πολύ έντονα,  δεν ήταν καθόλου happy end αλλά παρακολουθώ με ενδιαφέρον” είπε σχετικά.

“Ξέρω πλέον να παρακολουθώ λίγο καλύτερα τα υπονοούμενα. Νομίζω ότι αυτά που βλέπουμε στο House of Cards, συμβαίνουν στην πολιτική, είναι αρκετά κοντά. Δεν υπάρχουν αυτά τα πολύ τραβηγμένα των δολοφονιών, αλλά οι δολοφονίες χαρακτήρων σίγουρα” ανέφερε και πρόσθεσε ότι η δουλειά του ηθοποιού είναι “λουνα παρκ σε σχέση με την πολιτική. Είναι πολύ άγριο πράγμα. Παρακολοθούσα πόσο πολύ μπορεί να σε διαβρώσει η εξουσιολαγνεία. Εκεί όποιος αντιστέκεται, του βγάζεις το καπέλο”, τονίζει η Πέμη Ζούνη αμέσως μετά.

Η ηθοποιός μίλησε και για τη σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο. “Το Ερωτας Φυγας ταλαιπωρήθηκε πολύ, κι ας ηταν μεγάλη επιτυχία. Και ποτέ δεν θα μάθουμε τα ντεσού. Το ξέρουμε πολύ καλά. Μπορείς να πεις άνετα δεν συνέφερε, είναι ακριβό… Μπορείς να πεις ναι, είναι επιτυχία, αλλά σταματάει στα 110 επεισόδια διότι… τέλος πάντων ποτέ δεν θα τα μάθουμε αυτά” σχολίασε για την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης της σειράς.

“Μετά την έκρηξη με τις επιχορηγησεις, θα αργήσουν να μαζεύουν τα πράγματα, ήδη ο ΕΚΟΜΕ δήλωσε οτι θα δινει επιχορηγήσεις υπό προϋποθέσεις. Για εμένα είναι καλό εφόσον μπουν τα σωστά κριτήρια, αυτό ομως δεν μπορούμε να το διασφαλισουμε. Είναι καλό που υπήρχε δουλειά, αλλα γίνονται και πολλές επιπολαιες κινήσεις. Δεν αντέχουμε τόσα πολλά σίριαλ, κάποια δεν θα είναι καλά. Επίσης το καθημερινό έχει μια πίεση χρόνου αβάσταχτη για όλους τους δημιουργούς. Νομίζω οτι αν κάτι γοητεύσει τον τηλεθεατή, θα το ακολουθησει” είπε. “Ίσως τα πολλά καθημερινά σίριαλ οδηγούν σε μία ταχυφαγία που δεν είναι πάντα υγιεινό” κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιωργής Τσουρής: «To αθηναϊκό κοινό είναι ακριβοδίκαιο, οι καλές παραστάσεις θα βρουν τον δρόμο τους» (vid)12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b