MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Οι ελληνικές σειρές που σάρωσαν τα πάντα σαν επαναλήψεις – Εκτός λίστας οι Απαράδεκτοι

Από το Μπένι Χιλ, στο Ρετιρέ και στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Αυτές είναι οι σειρές που θριάμβευσαν στις επαναλήψεις.

Monopoli Team

Στην Αμερική το λένε «syndication», όταν μια τηλεοπτική σειρά, αφού έχει προβληθεί για πρώτη φορά, μπαίνει στο πρόγραμμα ενός σταθμού που την έχει αγοράσει, και προβάλλεται ξανά και ξανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάρτιος στην COSMOTE TV: «A Gentleman in Moscow» με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και πέντε ακόμα πρεμιέρες12.09.2018

Στο δικό μας «γαλατικό χωριό» τα πράγματα είναι πιο απλά. Μια σειρά ξεκινά να προβάλλεται από ένα τηλεοπτικό κανάλι. Αν πάει καλά σε τηλεθέαση, προβάλλεται σε επανάληψη. Αν πάει ακόμα καλύτερα, προβάλλεται σε επανάληψη ίσως και για πάντα.

Παρακάτω θα καταγράψουμε εκείνες τις σειρές που αγαπήθηκαν τόσο, που «γέννησαν» αμέτρητες επαναλήψεις προβολών τους. Σε ορισμένες, η επανάληψη ήταν μια «ανάγκη» που γέννησε η νοσταλγία του παρελθόντος, σε άλλες, μια επιβράβευση προς τους σεναριογράφους, για το μοντέρνο γράψιμο τους.

Ο «θρίαμβος» των επαναλήψεων συνέβη όταν μας έκαναν να πιστέψουμε ότι ο χρόνος σταμάτησε, και είναι σαν αυτό που βλέπουμε σήμερα, στην 20ή του επανάληψη, να γυρίστηκε προχθές.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

στο

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b