MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
PARTY

Break the Bar-riers Party, Carnival Edition: To πιο cool, φούξια και προσβάσιμο πάρτι της Αθήνας επιστρέφει

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου βρείτε στολή γιατί οι Cool Crips σας περιμένουν στο Σεράφειο.

Monopoli Team

Το πιο φούξια, σεξι και προσβάσιμο πάρτι της Αθήνας είναι και πάλι εδώ. Και θα είναι πιο φαντασμαγορικό από ποτέ γιατί απόκριες χωρίς εμπόδια, γίνονται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑassembling memories: Μία πολυμεσική εμπειρία τέχνης της Ντένης Θεοχαράκη στον «Ελληνικό Κόσμο»12.09.2018

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου βρείτε στολή γιατί οι Cool Crips, με την υποστήριξη της μπύρας Mythos και της Tuborg, σας περιμένουν στο Break the Bar-riers Party Carnival Edition στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων!

Τι είναι οι Cool Crips;

Οι Cool Crips ή αλλιώς ο Σπύρος και ο Γρηγόρης, είναι δύο νεαρά ανάπηρα άτομα από Κομοτηνή και Αθήνα αντίστοιχα, και είναι ιδρυτές της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Cool Crips και διαχειριστές του account Cool Crips σε Facebook & Instagram. Σκοπός τους είναι να κάνουν το ζήτημα της αναπηρίας mainstream και να αυξήσουν την ορατότητα των αναπήρων ατόμων, βάζοντας όμως μια νότα coolness, χιούμορ και (αυτο)σαρκασμού σε κάθε τους δραστηριότητα. Προέκταση των παραπάνω είναι να μειώσουν τα εμπόδια (κοινωνικά και αρχιτεκτονικά) που αντιμετωπίζουν τα ανάπηρα άτομα στην καθημερινότητα τους αλλά και ενδυναμώσουν τα άτομα αυτά ώστε να αγαπήσουν περισσότερο τους εαυτούς τους.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b