MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα – Ποια ΜΜΜ συμμετέχουν στην απεργία στις 28 Φεβρουαρίου

Oι απεργιακές κινητοποιήσεις που θα κορυφωθούν με τη μεγάλη γενική απεργία στις 28 Φεβρουαρίου, ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη (27/2) με τους οδηγούς ταξί.

Monopoli Team

Το ΣΑΤΑ το σωματείο των αυτοκινητιστών, έχει εξαγγείλει 48ωρη απεργία.

Οι οδηγοί αναμένεται να συγκεντρωθούν στην οδό Σπύρου Πάτση κατά τις 10:30 και στην συνέχεια θα κατευθυνθούν προς το Υπουργείο Μεταφορών. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει μέτρα αποσυμφόρησης της κίνησης πραγματοποιώντας εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, όπου είναι απαραίτητες, κατά το μήκος της διαδρομής.

Ειδικότερα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την οδό Σπύρου Πάτση, όπου θα συγκεντρωθούν τα ΤΑΞΙ, και στη συνέχεια διαδοχικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο δρομολόγιο μέσω της Λεωφόρου Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το Υπουργείο Μεταφορών.

Απόφαση για 24ωρη απεργία την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου έχουν λάβει και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, κάτι που σημαίνει ότι θα ακυρωθούν όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις, ενώ δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b