MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Rammstein: Στο Ολυμπιακό Στάδιο μεταφέρεται η συναυλία τους

Μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για το Ολυμπιακό Στάδιο, η συναυλία των Rammstein μεταφέρεται.

Monopoli Team

Λόγω μεγάλης ζήτησης, η συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου 2024 θα μεταφερθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο – το οποίο σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργού θα επαναλειτουργήσει κανονικά.

Οι Rammstein επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια στην Ελλάδα υποσχόμενοι ένα από τα πιο φαντασμαγορικά shows που έχουμε δει και ένα μυθικό performance μπροστά σε χιλιάδες εκστασιασμένους fans, ώστε να μην χάσει κανείς την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια αξεπέραστη συναυλία.

Μετά τη διαβεβαίωση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο επίσημο κυριακάτικο μήνυμα της 11ης Φεβρουαρίου για την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου μέχρι τα μέσα Απριλίου το live των Rammstein θα στεγαστεί στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας για να απολαύσουμε ένα live που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ελληνική συναυλιακή ιστορία.

Οι Rammstein «πακετάρουν» ξανά στα φορτηγά τους το εντυπωσιακό σκηνικό τους και τα πυροτεχνήματα που προκαλούν δέος και επιστρέφουν στα περιβόητα stadium shows τους κάνοντας μια στάση στο Ολυμπιακό Στάδιο για να ζήσουμε το απόλυτο live experience ενός από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα όλων των εποχών.

H προπώληση συνεχίζεται εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Rammstein έρχονται το 2024 στην Ελλάδα12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b