MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Απόδραση στα πιο ρομαντικά μέρη της Ελλάδας

Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Κρήτη, διαλέγουμε 12 από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας για ρομαντικές αποδράσεις.

Monopoli Team

Ατμοσφαιρικές παλιές πόλεις και καστροπολιτείες που σε ταξιδεύουν στον χρόνο, λίμνες τυλιγμένες στην ομίχλη, γραφικές εκκλησίες με θέα το ηλιοβασίλεμα και το γαλάζιο. Με αφορμή την ημέρα του Aγίου Βαλεντίνου, συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας για ρομαντικές αποδράσεις κάθε εποχή του χρόνου.

Ναύπακτος

Πηγή: Shutterstock

Χτισμένη ανάμεσα στο Αντίρριο και τις εκβολές του ποταμού Μόρνου, στην είσοδο του Κορινθιακού Κόλπου, η Ναύπακτος είναι ένας από τους πιο γραφικούς και ρομαντικούς προορισμούς της Ελλάδας. Το ενετικό λιμάνι, με τους δύο πύργους που κλείνουν την είσοδο του, αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλης. Οι πολύχρωμες βάρκες και τα ιστιοπλοϊκά δίνουν το δικό τους χρώμα στο σκηνικό. Το καλοδιατηρημένο βενετσιάνικο κάστρο στην κορυφή του λόφου, σαγηνεύει με την εντυπωσιακή θέα που χαρίζει. Το θέαμα, μάλιστα, το βράδυ, με τη φωτισμένη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου στο φόντο, γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Γαλαξίδι

Πηγή: Shutterstock

Το Γαλαξίδι σε μεταφέρει σε άλλη ατμόσφαιρα και σε γεμίζει με εικόνες παλιάς Ελλάδας. Ο χαρακτηρισμένος παραδοσιακός οικισμός με τα πέτρινα σοκάκια, τα νεοκλασικά και τα καπετανόσπιτα που μαρτυρούν το ένδοξο ναυτικό παρελθόν της περιοχής, είναι πανέμορφος. Χρωματιστές προσόψεις, λουλουδιασμένες βοτσαλωτές αυλές και μπαλκόνια κοσμημένα με ακρόπρωρα πλοίων δημιουργούν ένα γραφικό νησιωτικό σκηνικό στη στεριά. Στον Χηρόλακα, το δεύτερο λιμάνι, τα αρχοντικά βουτάνε μέσα στο νερό. Η θέα από την Πέρα Πάντα, το πευκοδάσος απέναντι, είναι η καλύτερη καρτ ποστάλ που θα πάρετε μαζί σας.

Διαβάστε περισσότερα στo travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b