MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις: 5 προτάσεις για την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

Παραστάσεις και συναυλίες που κάνουν πρεμιέρα και εκθέσεις που ξεκινούν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 και αξίζει να βάλετε στην ατζέντα σας.

Monopoli Team

Θέατρο

Μακριά από παιδιά, του Γιωργή Τσουρή στο Θέατρο Ιλίσια

Το τελευταίο έργο του Γιωργή Τσουρή, «Μακριά Από Παιδιά», μετά από την ενθουσιώδη υποδοχή από κοινό και κριτικούς, ολοκλήρωσε ήδη 120 Sold Out παραστάσεις, και μετακομίζει, λόγω μεγάλης ζήτησης, στην Κεντρική σκηνή του Θεάτρου Ιλίσια. Μετά από μια τραυματική απώλεια, ο Τάσος και η σύζυγός του Όλγα εγκαταλείπουν το παλιό τους διαμέρισμα και μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι. Καθώς προσπαθούν να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα, οι διαφωνίες και οι ανελέητες συγκρούσεις μεταξύ τους πυκνώνουν συνεχώς, και τα ψέματα που τους απομακρύνουν, βαθαίνουν όλο και πιο πολύ, ενώ στο σπίτι φιλοξενούν για λίγες μέρες και την ιδιόρρυθμη μητέρα του Τάσου. Ένας ξάδελφος και ένας διακοσμητής (interior designer), συμπληρώνουν τους χαρακτήρες αυτής της απρόσμενης αλλά και πολύ οικείας ιστορίας, στην οποία τίποτα δεν είναι αυτό που αρχικά φαίνεται. *Παίζουν: Γιωργής Τσουρής, Ελεάνα Καυκαλά, Σταύρος Μαρκάλας, Κωνσταντίνος Ελματζίογλου, Χριστίνα Τσάφου.
Παραστάσεις: Από 9 Φεβρουαρίου 2024. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 18:00.
Εισιτήρια: Από 13€. Προπώληση: more.com.
Θέατρο Ιλίσια, Παπαδιαμαντοπούλου 4,Ιλίσια, Αθήνα. Τηλέφωνο: 2107210045 | https://theatroilisia.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Ρόζενκραντζ και ο Γκίλντενστερν είναι νεκροί: Η νέα σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων12.09.2018

Συναυλίες

Curtis Lundy Quartet feat. Craig Handy

Ο μοναδικός μπασίστας, συνθέτης κι ενορχηστρωτής Curtis Lundy έρχεται στο Half Note Jazz Club, για τέσσερις βραδιές, από Παρασκευή 9 έως και Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου. Βγαλμένος από τα καλύτερα χρόνια της straight ahead ή της hard bop σχολής της jazz  – είναι χωρίς αμφιβολία, ένας από πιο εμβληματικούς και περιζήτητους μουσικούς της σύγχρονης jazz σκηνής και του αυτοσχεδιασμού. Στις συναυλίες του Curtis στην Αθήνα και το Half Note , θα βρίσκεται πλάι του ο εξαιρετικός τενόρος σαξοφωνίστας Craig Handy.
Παρασκευή 9/10 22:30, Σάββατο 10/2 22:30, Κυριακή 11/2 21:30 και Δευτέρα 12/2 21:00.
Εισιτήρια: Από 20€. Προπώληση: more.com.
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Αθήνα. Τηλ; 21 0921 3310.

Jazz στο Μουσείο: Σωκράτης Σινόπουλος Quartet στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Ο νέος κύκλος της σειράς συναυλιών του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή Jazz στο Μουσείο, που εξερευνά διαφορετικές πτυχές της Μεσογείου αντλώντας έμπνευση από την περιοδική έκθεση «Ο Νεοϊμπρεσιονισμός στα χρώματα της Μεσογείου», συνεχίζεται με την παράσταση «Ξημέρωμα στη Μεσόγειο» από το κουαρτέτο του Σωκράτη Σινόπουλου την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου. Το κουαρτέτο θα παρουσιάσει νέες συνθέσεις για λύρα και piano trio εμπνευσμένες από τις μουσικές παραδόσεις της Μεσογείου.
Παρασκευή 9/2, 20:30
Εισιτήριο: 20€. Προπώληση: more.com
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Οδός Ερατοσθένους 13 Αθήνα. Τηλ: T. 210 72 52 895. E. [email protected] | https://goulandris.gr/el/

Ο Γιάννης Κότσιρας στον Σταυρό του Νότου

Φωτογραφία: Πάνος Γεωργίου

Ο Γιάννης Κότσιρας μετά τις πολύ πετυχημένες κοινές εμφανίσεις του με τον Μίλτο Πασχαλίδη επιστρέφει στην Κεντρική σκηνή του Σταυρού Του Νότου.Από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και για λίγες παραστάσεις. Ο αγαπημένος ερμηνευτής και η παρέα του, που αποτελείται από εξαιρετικούς μουσικούς, σταθερούς συνεργάτες και φίλους του τα τελευταία χρόνια, ετοίμασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις παρουσιάζοντας παλιά και αγαπημένα, αλλά και μετά από αρκετά χρόνια, ολοκαίνουρια τραγούδια από τον νέο του κύκλο τραγουδιών “Παράθυρο στο άπειρο”.
Από Παρασκευή 19/1 και κάθε Παρασκευή έως 15/3 | 21:00
Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 15€. Προπώληση: more.com.
Σταυρός του Νότου, Θαρύπου 37, Αθήνα 117 43, Τηλέφωνο: 21 0922 6975. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑA love letter to Μistaken: Οι Little Black Something μάς συστήνονται μ’ ένα άκρως εκρηκτικό άλμπουμ12.09.2018

Εκθέσεις

Γη και φως: Έκθεση του Γερμανού γλύπτη Ingbert Brunk στην αίθουσα τέχνης artworx

Η δική του πατρίδα είναι το μάρμαρο της Νάξου. Η  απαστράπτουσα και πολύχρωμη κρυσταλίνα. Αυτό το υλικό μάγεψε τον Γερμανό γλύπτη Ingbert Brunk, που επέλεξε να ζει τα τελευταία σαράντα χρόνια στη Νάξο και να δουλεύει αποκλειστικά με το μάρμαρο της. Η αίθουσα τέχνης artworx στην Κηφισιά, εγκαινιάζει την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, παρουσία του καλλιτέχνη, την ατομική του έκθεση με τίτλο «Γη και φως». Στην έκθεση, ο καλιτέχνης παρουσιάζει κάποια από τα κλασικά του έργα καθώς και πρόσφατες δημιουργίες. Μικρά αριστουργήματα σε λιτές γραμμές, υλικά αντικείμενα που έχουν χάσει το βάρος και τον όγκο τους. Έργα που εκμπέμπουν φως.
Διάρκεια Έκθεσης: 9 Φεβρουαρίου ως 9 Μαρτίου 2024 | Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 9 φεβρουαρίου 2024, (18:00-21:00).
Ωράριο: Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή: 11:00 – 20:00. Τετάρτη/Σάββατο: 10:00 – 16:00.
artworx: Κολοκοτρώνη 1, Κηφισιά (1ος όροφος), τηλ. 2106236721

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟλυμπιακό Μουσείο Αθήνας: Δωρεάν ομαδικές περιηγήσεις για μικρούς και μεγάλους12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b