MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ρεκόρ Γκίνες για τον Πύργο του Άιφελ που κατασκευάστηκε από 700.000 σπίρτα

Ο Richard Plaud, που για 8 χρόνια κατασκεύαζε τον πιο ψηλό Πύργο του Άιφελ από 700.000 σπίρτα, τελικά κατάφερε να πάρει μία θέση στο Ρεκόρ Γκίνες.

Monopoli Team

Ο Richard Plaud, που για 8 χρόνια κατασκέυαζε τον πιο ψηλό Πύργο του Άιφελ από 700.000 σπίρτα, τελικά κατάφερε να πάρει μία θέση στο Ρεκόρ Γκίνες καθώς οι υπεύθυνοι αναγνώρισαν ότι ήταν υπερβολικοί ως προς την πρώτη τους αντίδραση, δηλαδή… να απορρίψουν την προσπάθειά του και μάλιστα του ζήτησαν και συγγνώμη για την αναστάτωση που του προκάλεσαν.

«Ήμασταν υπερβολικοί στην εφαρμογή των κανόνων»

«Θεωρούμε πολύ σημαντικό να είμαστε όσο το δυνατόν πιο σχολαστικοί όταν εξετάζουμε τις αποδείξεις γιατί η διαδικασία αυτή είναι η απόδειξη της ισότητας απέναντι σε όσους επιχειρούν ένα Ρεκόρ Γκίνες παντού στον κόσμο. Ωστόσο αφού ενημερωθήκαμε περισσότερο για τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή σπίρτων και μετά από επανεξέταση των παρόμοιων ρεκόρ που έχουμε αναγνωρίσει, φαίνεται ότι ήμασταν υπερβολικοί στην εφαρμογή των κανόνων σε αυτή την περίπτωση», δήλωσε στο Sky News εκπρόσωπος των Ρεκόρ Γκίνες.

«Επομένως είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε το Ρεκόρ Γκίνες στον Richard και επίσης διορθώσαμε ορισμένες αντιφάσεις στους κανόνες μας και πλέον επιτρέπεται τα σπίρτα να κόβονται και να σχηματίζονται όπως κρίνουν οι μοντελιστές», πρόσθεσε ο ίδιος εκπρόσωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Λάουρα Ένεβερ έκανε ρεκόρ γκίνες για το μεγαλύτερο κύμα που έχει δαμάσει ποτέ γυναίκα12.09.2018

«Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκαλέσαμε τις τελευταίες 24 ώρες οι οποίες θα έπρεπε να είναι στιγμές γιορτής για τον Richard. Ελπίζουμε ότι θα αποδεχθεί τα συγχαρητήρια εκ μέρους όλων μας στα Ρεκόρ Γκίνες για την πραγματικά εντυπωσιακή κατασκευή του και το νέο ρεκόρ που αναγνωρίστηκε», κατέληξε ο εκπρόσωπος των Ρεκόρ Γκίνες.

Ο 47χρονος Γάλλος παρουσίασε το έργο του στις 27 Δεκεμβρίου, ημέρα της 100ής επετείου του θανάτου του μηχανικού που κατασκεύασε το πραγματικό μνημείο.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b